Header Ads


Unlabelled Πάει να... τρυπήσει το ταβάνι της η ΑΕΚ - Αυτόν τον Έλληνα προπονητή κυνηγάει!

Πάει να... τρυπήσει το ταβάνι της η ΑΕΚ - Αυτόν τον Έλληνα προπονητή κυνηγάει!


Αν καταφέρει να τον «ντύσει» στα κιτρινόμαυρα... Η ΑΕΚ κατέκτησε δύο τίτλους φέτος, όμως του χρόνου θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Γι' αυτό, κυνηγάει το μεγάλο όνομα...




Το θέμα του προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει στην ΑΕΚ, ωστόσο στην Ένωση ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε επαφές με τον Δημήτρη Πρίφτη, που αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους για τη θέση του προπονητή.

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί στην ΑΕΚ και ήδη η Ένωση έχει ξεκινήσει δειλά δειλά τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Ήδη η Ένωση βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου, με τον οποίο τα έχει βρει σε όλα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα. Παρ' όλα αυτά, ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας είναι αυτό του προπονητή.

Στην ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση του Ντράγκαν Σάκοτα, με τον «Σάλε» να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του στους ανθρώπους της ομάδας. Την ίδια στιγμή, όμως, οι ιθύνοντες την ομάδα έχουν κάνει τις κινήσεις τους για την ερχόμενη σεζόν.

Το όνομα του Ίμπον Ναβάρο βρίσκεται ψηλά στη λίστα, με τον Ισπανό προπονητή να έχει εμφανιστεί θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ, κάτι το οποίο έχετε διαβάσει και μέσα από το SDNA. Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ, όμως, είναι ένας Έλληνας. Και αυτός, φυσικά, είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, που την φετινή σεζόν βρίσκεται στον πάγκο της Ούνικς Καζάν.

Ο έμπειρος προπονητής δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση για την Euroleague της νέας σεζόν, με τους «πράσινους» του Καζάν, όμως και πάλι η περίπτωσή του έχει πολλές δυσκολίες. Παρά τις -αντικειμενικές- δυσκολίες που υπάρχουν, όμως, στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα. Και για το λόγο αυτό εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στην πλευρά του Έλληνα προπονητή και την Ένωση.

Στην Ρωσία, ωστόσο άπαντες είναι ευχαριστημένοι με την δουλειά του Έλληνα προπονητή, ενώ είναι πάρα πολύ πιθανό ο Δημήτρης Πρίφτης να παραμείνει στην άκρη του πάγκου της Ούνικς Καζάν και τη νέα σεζόν. Στην ΑΕΚ, όμως έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Έλληνα προπονητή και είναι αποφασισμένοι να κάνουν την κίνησή τους.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.