Header Ads


Το νέο σήμα της «Βασίλισσας»

Το νέο σήμα της «Βασίλισσας»


4 Απριλίου 1968. Καλλιμάρμαρο (Αθήνα). ΑΕΚ – Σλάβια Πράγας 89-82. Η ΑΕΚ κατακτά το Κύπελλο Κυπελλούχων και χρίζεται Κυπελλούχος Ευρώπης.


11 Απριλίου 2000. CIG de Malley (Λωζάννη). ΑΕΚ – Κίντερ Μπολόνια 83-76. Η ΑΕΚ κατακτά το Saporta Cup και χρίζεται Κυπελλούχος Ευρώπης.

6 Μαϊου 2018. ΟΑΚΑ (Μαρούσι). ΑΕΚ – Μονακό 100-94. Η ΑΕΚ κατακτά το Basketball Champions League και χρίζεται Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι ημερομηνίες και τα γεγονότα-ορόσημο, που κατέστησαν την ΑΕΚ ξανά και ξανά Βασίλισσα της Ευρώπης, συνιστούν την πεμπτουσία της ύπαρξής της, που πάντως δεν υπερβαίνει τις διαχρονικές αξίες της.

Τα αστέρια έγιναν τρία (3). Καταγράφηκαν βεβαίως στη «Χρυσή Βίβλο» της ένδοξης Ιστορίας της, αλλά τοποθετήθηκαν και σε περίοπτη θέση στο νέο σήμα της ΑΕΚ BC, με σεβασμό στο πανάγιο έμβλημα των καταβολών και των ιδανικών μας, με τους ορίζοντες ανοικτούς για τα καλύτερα, που έρχονται.

Η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» (Α.Ε.Κ.) συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της στο τιμημένο Τμήμα της Καλαθοσφαίρισης των ρεκόρ και των διακρίσεων, με την ίδια φιλοσοφία, που τη διέπει από το φλογισμένο 1924 και την καθιστά πρωταγωνίστρια, εντός και εκτός παρκέ.

Με σεβασμό στην ιστορία και δύναμή της τα εκατομμύρια των οπαδών της σε ολόκληρη την υφήλιο.

Προχωράμε...

ΑΕΚ ΒC

aekbc.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.