Header Ads


Θα μιλήσει με Βράνιες ο Μελισσανίδης

Θα μιλήσει με Βράνιες ο Μελισσανίδης


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει να τα πει προσωπικά με τον Όγκνιεν Βράνιες, πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.


Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Άντερλεχτ έχει επιστρέψει δυναμικά για την απόκτησή του. Η βελγική ομάδα έχει έρθει σε επαφή με τον Βόσνιο στόπερ και φέρεται να του έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση όσον αφορά τις δικές του απολαβές (οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 900.000 ευρώ!).

Την ίδια στιγμή, η ομάδα από τις Βρυξέλλες έχει κάνει επαφές και με την ΑΕΚ, στις οποίες έχει εκφράσει τις αρχικές της προθέσεις, σχετικά με τα χρήματα που θα ήταν διατεθειμένη να προσφέρει. Τα οποία, ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν είναι κοντά στα «θέλω» της Ένωσης. Όμως, όλα δείχνουν ότι οι Βέλγοι σκοπεύουν να επιμείνουν σε αυτή την υπόθεση, καθώς επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του αμυντικού των Κιτρινόμαυρων.

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να κάνει ένα ραντεβού με τον Όγκνιεν Βράνιες, με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Το αφεντικό της ΑΕΚ έχει μια... ιδιαίτερη σχέση με τον Βόσνιο στόπερ και σε πρώτη φάση θέλει να ακούσει από τον ίδιο τι σκέφτεται, αλλά και να του πει αυτός από την πλευρά του κάποια πράγματα, πριν παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Πάντως, όπως και να έχει, η ΑΕΚ έχει αποφασίσει... προκαταβολικά πως δεν πρόκειται να ενδώσει σε παιχνίδι πιέσεων, αν οι Βέλγοι αποφασίσουν να παίξουν αυτό το χαρτί. Ακόμη και αν αποδειχθεί πως δεν υπάρχει έδαφος για ανανέωση του συμβολαίου του Βράνιες, πρόθεση της Ένωσης είναι να μην συναινέσει για την παραχώρησή του, αν δεν καλυφθεί πλήρως.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.