Header Ads


Unlabelled Υπόθεση Βράνιες: Η αρχή ενός προδιαγεγραμμένου διαζυγίου!

Υπόθεση Βράνιες: Η αρχή ενός προδιαγεγραμμένου διαζυγίου!


Η Ένωση καλείται να βρει αντικαταστάτη και άμεσα.


Από τα μέσα του πρωταθλήματος, το καταχείμωνο, φάνηκε ξεκάθαρα, ότι η υπόθεση Βράνιες θα μας προσφέρει ένα καυτό καλοκαίρι. Νωπές είναι οι μνήμες από την «ανταρσία» του Βόσνιου που σήκωσε μπαϊράκι, βάζοντας τον εαυτό του πάνω απ' όλους την ώρα που η ομάδα κυνηγούσε τον τίτλο, προκειμένου να απαιτήσει ανανέωση συμβολαίου με υψηλότερες αποδοχές, εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις που είχε δημιουργήσει με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Η παρέμβαση του Μελισσανίδη προσγείωσε τον 28χρονο αμυντικό, ενώ η ψυχραιμία του Χιμένεθ τον διατήρησε μέχρι τέλους στην ΑΕΚ. Γιατί ο Βόσνιος υπέπεσε ξανά σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά συμμορφώθηκε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αν βγάλουμε όλα τα γύρω γύρω της υπόθεσης, βλέπουμε έναν αμυντικό που ο καθένας θα ήθελε στην ομάδα του. Είναι γρήγορος, αλτικός, δεν του περισσεύει το πάθος, γι'αυτό και αυτοθυσιάζεται, πολλές φορές όμως, αγωνιστικά, υπέπεσε σε αβίαστα λάθη. Άλλες φορές στοίχισαν άλλες όχι.

Θέλω να πω δηλαδή, ότι ο Βράνιες είναι ένας στόπερ που δεδομένα αξίζει να μείνει στην ΑΕΚ, δεν είναι και Μπεκενμπάουερ, αλλά το γυαλί έχει έτσι και αλλιώς έχει ραγίσει λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο άνθρωπος ζητά ένα καλύτερο συμβόλαιο και να εξαργυρώσει τη φοβερή σεζόν που έκανε. Η Άντερλεχτ του το προσφέρει και ο ίδιος δεδομένα πιέζει την ΑΕΚ να συναινέσει στην παραχώρησή του. Είναι επαγγελματίας και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό.

Αυτό όμως που πόνεσε τους Ενωσίτες ήταν ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το δέσιμο που δημιούργησε μαζί τους για να εκβιάσει την ομάδα. Και να ο Βράνιες στους οργανωμένους μετά τους αγώνες και να ποσταρίσματα με t-shirt της Original και να οπαδιλίκι. Όταν όμως σήκωσε το μπαϊράκι είδε με τον καλύτερο τρόπο, ότι η προσωπολατρεία έχει πεθάνει στην ομάδα. Μάλλον δεν τον είχε συμβουλεύσει όπως έπρεπε ο έτερος συμπατριώτης του που βρίσκεται εντός της ομάδος.

Τώρα, εκεί που φιλούσε τον Δικέφαλο, προτιμά τα χρήματα που του προσφέρουν οι Βέλγοι. Καλά κάνει. Αλλά δεν χρειαζόταν να το παίξει οπαδός.

Αν είσαι οπαδός, αψηφάς λεφτά και συμβόλαια...

Οπότε καλό είναι η ΑΕΚ να βρει αντικαταστάτη και άμεσα. Να περάσει ο επόμενος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, ότι ο Βράνιες θα περάσει στη λήθη. Συνέβαλλε και αυτός στην κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος.

Απλά οι δρόμοι κάποια στιγμή είναι δεδομένο, ότι θα χωρίσουν. Το διαζύγιο ήταν προδιαγεγραμμένο από τη στιγμή που ήταν... ΑΑ, όπως λέγαμε στον στρατό, σε εκείνη την προπόνηση του Ιανουαρίου, στην οποία έσκασε το θέμα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.