Header Ads


Unlabelled Φούντωσαν οι φήμες: Παίρνει η ΑΕΚ χαφ-γίγαντα; - «Πέθανε» ο... Χιμένεθ, τι τρέχει με στόχο του ΠΑΟΚ

Φούντωσαν οι φήμες: Παίρνει η ΑΕΚ χαφ-γίγαντα; - «Πέθανε» ο... Χιμένεθ, τι τρέχει με στόχο του ΠΑΟΚ


Tι... σκαρώνει ο Ουζουνίδης, αλλάζουν όλα, πότε θα έχουμε εξελίξεις.


Έχει αναπτυχθεί μια φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι η ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή ενός υψηλόσωμου χαφ (πάνω από 1,85 μ.), που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο ως «6άρι» όσο και ως «8άρι».

Μάλιστα, όπως λέγεται, τη συγκεκριμένη κίνηση την έχει εγκρίνει ήδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κάτι που, πάντως, δε φαίνεται να ισχύει. Απεναντίας, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο Έλληνας τεχνικός και οι άμεσοι συνεργάτες του, ακόμα μελετούν τη λίστα με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Ένωσης, οπότε θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να έχει δώσει ήδη το «οκ» για να γίνει κάποια μεταγραφή τόσο νωρίς.

Εξάλλου, οι στόχοι στην ΑΕΚ αναμένεται να «φιξαριστούν» από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένεται να τρέξουν και οι εξελίξεις μεταγραφικά.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, άλλωστε, ότι στην Ένωση έχει γίνει ριζική αλλαγή στον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν, μιας και στην ουσία έχει «πεθάνει» η λίστα του Μανόλο Χιμένεθ και, πλέον, αναζητούνται, σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό, άλλοι παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ στις θέσεις που υπάρχει άμεση ανάγκη.

Έμεινε πίσω ο Πούκι

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε ξανά ότι η περίπτωση του Τεέμου Πούκι, που φέρεται την ίδια ώρα να παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις του ΠΑΟΚ, έχει μείνει πολύ πίσω στην ΑΕΚ. Πλέον, οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν άλλες λύσεις για τη γραμμή κρούσης και στην πραγματικότητα, ψάχνουν για κάτι καλύτερο στην αγορά, προφανώς μετά και από σχετική προτροπή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Προς το παρόν, λοιπόν, στην Ένωση δεν ασχολούνται με τον Σουηδό άσο, παρόλο που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά κα θεωρείται γενικά μία αξιόπιστη επιλογή. Υπάρχει, πάντως, ένα ανοιχτό ενδεχόμενο ο παίκτης να εξεταστεί ξανά από τους Κιτρινόμαυρους στην πορεία του καλοκαιριού, αν και εφόσον στην ΑΕΚ δεν έχουν βρει αυτό που θέλουν και ο 28χρονος φορ παραμένει διαθέσιμος.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.