Header Ads


Unlabelled Βούιξε η πιάτσα: Νέα ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - Ρεφάρει ο Τίγρης με στόχο Ολυμπιακού;

Βούιξε η πιάτσα: Νέα ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - Ρεφάρει ο Τίγρης με στόχο Ολυμπιακού;


Μετά τον Λάζαρο, ένας ακόμη 11δάτος φεύγει. Πού πάει και με πόσα;


Βασικός κι αναντικατάστατος άσος της ΑΕΚ φαίνεται πως ήδη μαζεύει τα πράγματά του με προορισμό το εξωτερικό. Ποιος είναι και ποιος μπορεί να γίνει ο διάδοχός του;

Το δρόμο προς το Βέλγιο φαίνεται πως παίρνει ο Όγκνιεν Βράνιες, καθώς το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ φαίνεται πως όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά και πολύ έντονο, με αποτέλεσμα Μέσα στη χώρα να θεωρούν τη συγκεκριμένη μεταγραφή κάτι παραπάνω από προχωρημένη.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η συνήθως έγκυρη «Het Nieuwsblad» στο ρεπορτάζ της Άντερλεχτ, οι Βέλγοι θέλουν να τελειώσουν άμεσα τη μετακίνηση του Βόσνιου στόπερ της ομάδας τους, ενώ θεωρούν πως με μία πρόταση 2 εκατ. ευρώ προς την ΑΕΚ το deal θα κλείσει.

Μία προσφορά, φυσικά, που δεν αποκλείεται να έχει κατατεθεί ήδη στην Ένωση για να τρέξουν οι διαπραγματεύσεις, την ώρα που θεωρείται σχεδόν δεδομένο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, πως ο παίκτης τα έχει βρει με την Άντερλεχτ για συμβόλαιο με αποδοχές 800.000 ευρώ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα και αρθρογραφίες στον «κιτρινόμαυρο» Τύπο που στην ουσία «αποχαιρετούν» με... τρόπο τον Βόσνιο αμυντικό.

Εξάλλου, η πιθανή αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες είναι δεδομένα πολύ ηχηρή, καθώς πρόκειται για έναν ακόμα βασικό κι αναντικατάστατο παίκτη, μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, που βλέπει την πόρτα της εξόδου και η ΑΕΚ καλείται να βρει άξιο διάδοχο.

Λέμα και για ΑΕΚ;

Πάντως, προς το παρόν, στην Ένωση δε φαίνεται να έχουν κάνει κάποια προεργασία για κεντρικό αμυντικό. Δεν αποκλείεται, πάντως, μία περίπτωση που απασχολεί εδώ και καιρό έντονα τον Ολυμπιακό, ο Κριστιάν Λέμα, να βρεθεί, πλέον, και στα υπόψιν της ΑΕΚ.

Ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες, αναμένει κάτι καλύτερο από κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα κι αν δεν προκύψει μία πιο ελκυστική προοπτική στην καριέρα του, δεν αποκλείεται να αποφασίσει να δει διαφορετικά τον προορισμό της Ελλάδας. Και σε αυτό το ενδεχόμενο, ίσως οι Κιτρινόμαυροι να μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έμπειρου αμυντικού.

«Πόρτα» από Καγιέρι

Όσον αφορά την περίπτωση του επιθετικού, Τζόναθαν Καγιέρι, που ήρθε τελευταία στο προσκήνιο, όντως «έπαιξε» για την ΑΕΚ, αλλά όχι τώρα. Ο 24χρονος Αργεντινός της Λας Πάλμας προτάθηκε στην Ένωση επί Μανόλο Χιμένεθ ακόμα, εξετάστηκε σοβαρά, ωστόσο ο παίκτης ενημέρωσε πως δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και η περίπτωσή του διαγράφτηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το «κιτρινόμαυρο» μπλοκάκι.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.