Header Ads


Unlabelled Τρελαίνεται με τον φορ ο Μαρίνος – Σφήνα… Μπεργκ στον Πόνσε; - «Παίζει» μουντιαλικός

Τρελαίνεται με τον φορ ο Μαρίνος – Σφήνα… Μπεργκ στον Πόνσε; - «Παίζει» μουντιαλικός


Ολονύχτια σύσκεψη στην ΑΕΚ, πρώην του ΠΑΟ στο κάδρο!
Αποκαλυπτικός ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή συνέντευξή του. Τα λόγια του επιβεβαιώνουν αυτό που έγραφε το sportdog.gr για τον Πόνσε. Το ενδιαφέρον της Ένωσης κρατείται "ζεστό" για τον παίκτη από την εποχή που ο Ισπανος τεχνικός ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή των Ρωμαίων, Μόντσι. Εδώ όμως είναι η ουσία της υπόθεσης, γι'αυτό και επιμένουμε.

Παρότι ο Μανόλο έχει αποχωρήσει από την Ένωση, το κονέ με τους «τζαλορόσι» συνεχίζει να υπάρχει, κάτι από το οποίο μπορεί να επωφεληθεί η πρωταθλήτρια Ελλάδας. Το θέμα είναι, ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ναι μεν έχει ανάψει το πράσινο φως, αλλά θα προτιμούσε έναν διαφορετικό επιθετικό. Θα ήθελε δηλαδή έναν φορ που περισσότερο θα μοιάζει σε Μπεργκ παρά σε Αραούχο.
Την Κυριακή κυκλοφόρησε ένα ακόμα όνομα... μουντιαλικό. Ο λόγος για τον Άρον Γκούναρσον, τον αρχηγό της Εθνικής Ισλανδίας, ο οποίος είχε ακουστεί στις αρχές Απρίλη και για τον Ολυμπιακό. Η περίπτωσή του αν θυμάστει είχε εξεταστεί στον Παναθηναϊκό, χωρίς να χυθεί και πολύ μελάνι στα πράσινα πρωτοσέλιδα.

Υπάρχει άλλη μία περίπτωση μουντιαλικού που παίζει στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ. Απ' ότι φαίνεται όμως η υπόθεση του Τζον Ογκού θα τραβήξει μέχρι τις αρχές του Ιουλίου. Υπάρχει και μπόλικο παρασκήνιο πίσω από τον διεθνή, Νιγηριανό, χαφ. Ο μέσος της Χάποελ Μπερ Σεβά πιέζει για να φύγει από το Ισραήλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Απ' ότι φαίνεται πάνω εκεί πατά η ΑΕΚ και τρέχει το θέμα, το οποίο σίγουρα συζητήθηκε στη μεταγραφική κουβέντα που έγινε το Σάββατο στην Ένωση παρόντος του Μαρίνου Ουζουνίδη και στελεχών.

Ολονυχτία είχαν στην ΑΕΚ για τις μεταγραφές. Έβαλαν κάτω περιπτώσεις και εξέτασαν όλα τα δεδομένα. Το ζήτημα του επιθετικού δεδομένα μπήκε σε πρώτο πλάνο. Αλλά δεν ήταν το μόνο που συζητήθηκε. Αναφορικά με την υπόθεση Πάουλσεν, ο παίκτης δεν ήταν επιλογή για τους στόπερ πριν τη συγκεκριμένη σύσκεψη. Οι λόγοι δεν αποκλείεται να είναι και οικονομική, αφού πηγές του sportdog.gr από Σουηδία αναφέρουν, ότι η μεταγραφή θα ξεπεράσει το 1 Εκατ.Ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα δεν θα δαπανούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για ένν 28χρονο, ο οποίος ποτέ δεν έχει φύγει έξω από τη σκανδιναβική χερσόνησο, ενώ ποτέ δεν είναι στις κλήσεις της Εθνικής του.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.