Header Ads


Unlabelled Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο «θέμα Βράνιες»!

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο «θέμα Βράνιες»!


Ο κακός χαμός έχει συμβεί με δημοσιεύματα που αφορούν την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες και το μέλλον του, εντός ή εκτός Ελλάδας!


Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφτηκαν, ο Βόσνιος αμυντικός φέρεται να άρχισε ξανά τα... πικάντικα τερτίπια. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε στο περιβάλλον του, ότι αν δεν παραχωρηθεί στην Άντερλεχτ, θα απαιτήσει τον διπλασιασμό των αποδοχών του στην ΑΕΚ.

Μάλιστα αναφέρθηκε μία πολύ ζουμερή λεπτομέρεια για τον αμυντικό, ότι είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Δηλαδή να υπογράψει σε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό αν δεν δοθεί στη βέλγικη ομάδα.

Μόνο που οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν το αντίθετο. Δηλαδή δεν ισχύει, ότι ο Βράνιες θα το πάει τόσο πολεμικά το θέμα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός, ότι ο 28χρονος στόπερ είναι σε επαφή με τους Θεσσαλονικείς και τους Πειραιώτες.

Οι συζητήσεις όμως δεν αφορούν την τρέχουσα χρονιά, αλλά για την επόμενη. Μην ξεχνάμε, ότι το συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού με την Ένωση λήγει τον Ιούνιο του 2019, οπότε από τον Δεκέμβρη και μετά θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και παράλληλα να βάλει και την υπογραφή του όπου θέλει!


Βέβαια δεν αποκλείεται να μην πάει ούτε στον μεν, ούτε στον δε. Γιατί οι πιθανότητες ο Βράνιες να φορέσει τη φανέλα της Άντερλεχτ είναι εξίσου μεγάλες. Εκεί θα απολαμβάνει παχυλό συμβόλαιο, κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ συνολικά, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Γι’ αυτό και στο Βέλγιο είναι σίγουροι πως δεν χαλάει το deal, αφού η ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο να ανεβάσει την πρότασή της πάνω από τις 550.000 ευρώ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.