Header Ads


Unlabelled «Τελειωμένο» το θέμα Βράνιες, σε ποιον είπε «ναι»

«Τελειωμένο» το θέμα Βράνιες, σε ποιον είπε «ναι»


Ρεπορτάζ που θα συζητηθεί για Βράνιες και ΑΕΚ! - Με ποιον συμφώνησε ο παίκτης, τι θα κάνει η Ένωση!


Το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες μονοπωλεί την επικαιρότητα της ΑΕΚ, καθώς ο Βόσνιος φέρεται να είναι κοντά στην Άντερλεχτ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportdog.gr, ο έμπειρος αμυντικός ουσιαστικά έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Βελγίου, αφού ο μάνατζέρ του βρέθηκε πρόσφατα στις Βρυξέλλες και «έκλεισε» το deal.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο μάνατζερ του παίκτη έχει διεμηνύσει στην Άντερλεχτ πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να δεχτεί καμία πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ γιατί έχει αποφασίσει πως θέλει να παίξει στο Βέλγιο. Φυσικά, ρόλο στην απόφασή του παίζουν και τα χρήματα, αφού ο σύλλογος των Βρυξελλών δίνει στον Βράνιες καθαρά δύο εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, ποσό που η ΑΕΚ δεν μπορεί να φτάσει.

Μπορεί οι άνθρωποι της Ένωσης να υποστήριξαν χθες ότι ο Βράνιες θα παραχωρηθεί μόνο με πρόταση που ικανοποιεί οικονομικά την ομάδα, όμως από τη στιγμή που ο Βόσνιος έχει συμφωνήσει και δεν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, τα χέρια τους ίσως να είναι δεμένα.

Όσο για τον πιθανό αντικαταστάτη του Βράνιες, πληροφορίες αναφέρουν ότι με το ζήτημα ασχολείται προς το παρόν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών. Η Ένωση, πάντως, έχει σκοπό να προσφέρει ένα αρκούντως ικανοποιητικό συμβόλαιο (περίπου 500.000 ευρώ ετησίως), το οποίο οι διοικούντες θεωρούν ότι είναι αρκετό για να βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτη του Βόσνιου άσου.

Οι εξτρέμ και ο αντι-Αραούχο

Σε άλλα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, γράφεται ότι ο Δικέφαλος κοιτάζει περιπτώσεις εξτρέμ από την Ισπανία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός της Ένωσης για τα άκρα είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί με τον τρόπο που είχε έρθει στην ομάδα ο Σέρχιο Αραούχο. Δηλαδή, πιθανότατα  θα γίνει κίνηση για δανεισμό από ομάδα ανάλογων «κυβικών» της Λας Πάλμας, από την οποία είχε μετακομίσει στην Ελλάδα ο Αργεντινός άσος.

Όσο για το θέμα του επιθετικού, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι το ζήτημα του αντι-Αραούχο δεν «καίει» ακόμα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θεωρεί πως ο Λιβάγια μπορεί να επωμιστεί το ρόλο του σέντερ φορ.

Σίγουρα θα γίνει κίνηση για επιθετικό μέσα στο καλοκαίρι, όμως η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να κάνει υπομονή, αφού τα προκριματικά του Champions League αργούν. Και φυσικά, όσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα εντελώς το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αραούχο, η Ένωση αναμένεται να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια της υπόθεσης.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.