Header Ads


Unlabelled Χτυπάει... ταβάνι ο Μελισσανίδης για Βράνιες - Κάνει πράξη την «απειλή του» και τα σπάει!

Χτυπάει... ταβάνι ο Μελισσανίδης για Βράνιες - Κάνει πράξη την «απειλή του» και τα σπάει!


Αποφασισμένος για τα πάντα ο Τίγρης, νεότερες εξελίξεις! - Χτυπάει... ταβάνι ο Μελισσανίδης για Βράνιες - Κάνει πράξη την «απειλή του» και τα σπάει!


Σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες ημέρες το... σίριαλ του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και θα χρειαστούν ακόμα μερικά επεισόδια για να ξεκαθαρίσει μια και καλή η κατάσταση.

Η Άντερλεχτ βρίσκεται στο προσκήνιο και θέλει τον Βόσνιο στο ρόστερ της, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα πει έτσι απλά το "ναι" για την παραχώρηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού.

Η βελγική ομάδα, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, έχει ανεβάσει αισθητά την προσφορά της φτάνοντας πλέον στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι εκπρόσωποι της Άντερλεχτ και του παίκτη φέρονται να έχουν έρθει ξανά στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις, θέλοντας να πιέσουν τις εξελίξεις!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Βράνιες θα αποχωρήσει από την Ένωση, όμως προς το παρόν η υπόθεσή του δεν έχει φτάσει στο απαιτούμενο, τελικό στάδιο, καθώς ο "Τίγρης" προσπαθεί να αποκομίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος από την πώληση του καλύτερου αμυντικού της την περασμένη σεζόν.

Μετά από τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις το ποσό της μεταγραφής ενδέχεται να κυμανθεί ανάμεσα στα 3 με 3,2 εκατομμύρια ευρώ, με τον Μελισσανίδη να προσπαθεί να φτάσει και στα 4, χωρίς βέβαια να έχει μεγάλες πιθανότητες να το καταφέρει.

Πάντως, αυτή τη στιγμή η μεταγραφή του Βράνιες μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανή, αφού φυσικά θα έχει περάσει από... σαράντα κύματα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.