Header Ads


Unlabelled Ο Χιμένεθ έπεισε τον Μόντσι να δώσει τον Πόνσε στην ΑΕΚ!

Ο Χιμένεθ έπεισε τον Μόντσι να δώσει τον Πόνσε στην ΑΕΚ!


Μπορεί να είναι πλέον προπονητής της Λας Πάλμας αλλά ο Μανόλο μίλησε με τον φίλο του τεχνικό διευθυντή της Ρόμα για να βοηθήσει την Ενωση να πάρει τον Αργεντίνο σέντερ φορ.
Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ και πέρυσι είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος τελικά επέλεξε τελευταία στιγμή την Λιλ για να δουλέψει με τον Μπιέλσα.

Σημαντικό ρόλο στο να πειστεί η Ρόμα να παραχωρήσει τον Αργεντίνο σέντερ φορ είχε παίξει η επί δεκαετίες φιλία του Μανόλο Χιμένεθ με τον Μόντσι, με τον οποιο συνυπήρξαν στην Σεβίλλη επί σειρά ετών, έχουν εξαιρετική σχέση και τωρα δουλεύει ως τεχνικός διευθυντής στη Ρόμα.

Φυσιολογικό. Η σημαντική είδηση ειναι ομως πως σύμφωνα με τη «LiveSport» ο Μανόλο Χιμένεθ μεσολάβησε και φέτος, παρότι είναι προπονητής της Λας Πάλμας, στον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, προκειμένου εκείνος να πεισθεί για να δεχθεί την παραχώρηση του παίκτη στην ΑΕΚ κι ας μην είναι προπονητής ο φίλος του!

Ο Μανόλο  έπεισε τον γκουρού - τεχνικό διευθυντή με τον οποίο ήταν και συμπαίκτες αλλά και συνεργάτες όταν ο Μανόλο ήταν προπονητής στη Σεβίλλη με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για να αποκτήσει η ΑΕΚ αν προχωρήσει τελικά τον 21χρονο σέντερ φορ. Αυτό τα λέει όλα για τον Μανόλο και για την σχέση που ανέπτυξε με την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της.


aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.