Header Ads


Unlabelled Αποκάλυψε τη μεταγραφή του ο Μολέντο - Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του…

Αποκάλυψε τη μεταγραφή του ο Μολέντο - Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του…


Τι λέει ο Βραζιλιάνος, το φάντασμα του Βράνιες και μια εκδίκηση.
Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά πρότζεκτς του καλοκαιριού είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο. Συγκεκριμένα, του Ολυμπιακού. Εσχάτως βέβαια, στο κόλπο πήγε να μπει σφήνα και η ΑΕΚ για να κάνει το μεγάλο κάζο στους ερυθρόλευκους, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, το σενάριο έχει… τρύπα.

Ο Βραζιλιάνος ζητάει πολλά, τόσα που για στόπερ δύσκολα θα δώσει η Ένωση. Για φορ ή για εξτρέμ, ναι. Θα στάξει το κασέρι, αλλά για κεντρικό αμυντικό πολύ δύσκολα να ανέβει εκεί πάνω ο Τίγρης. Θα κρατούσε τον Βράνιες άλλωστε…

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έχει τον Μολέντο κορυφή στη λίστα του και η συνέντευξη του Σάββα Θεοδωρίδη στο Sportdog και τον Γιώργο Αναστασόπουλο, ήταν αποκαλυπτική. Τι έλεγε; Πως το παιχνίδι είναι ανοιχτό κι ότι δεν θέλει πολύ να μπει στο αεροπλάνο ο καλύτερος στόπερ που πέρασε τα τελευταία 5 χρόνια από τον Παναθηναϊκό. Σχεδόν συμφωνημένο τον είχε παρουσιάσει ο Σάββας, αν θυμάστε.

Κάτι, που τελικά φάνηκε και από τις απαντήσεις που έδωσε ο Βραζιλιάνος στη Live Sport και τον Δημήτρη Χριστοφιδέλη. Ο Μολέντο ήταν ανοικτός σε όλα. Έκανε μπαμ, αν ψηλαφίσεις τα λόγια του.

Τι είπε; «Θέλω πολύ να γυρίσω εδώ. Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, ήμουν δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και νιώθω καλά εδώ». Κλείνει το μάτι δηλαδή, διότι γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο τον θέλουν οι ερυθρόλευκοι και τι κρούση έχουν κάνει στην ομάδα του.

Και συνέχισε για το αν ισχύει πως η Ιντερνασιονάλ ζητάει 3 εκατ. ευρώ: «Δεν νομίζω πως είναι τόσα τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι η Ιντερνασιονάλ δεν θέλει να με δώσει τώρα. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, στα τελευταία 8 παιχνίδια έχουμε μόνο νίκες ή ισοπαλίες, πάμε καλά και στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φύγω τώρα από την Ιντερνασιονάλ. Νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολα τον Ιανουάριο. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ».

Τι λέει εδώ ο… ποιητής; Γίνεται η δουλίτσα και με λιγότερα, μην τρελαίνεστε. Αρκεί να το προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να φορτσάρετε, διότι κι εγώ ψήνομαι… κάργα να ‘ρθω. Και το… τελειωτικό χτύπημα, κατά τη γνώμη μου, ήρθε στο ζήτημα της ρήτρας των 2 εκατ. ευρώ που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα: «Για όλα υπάρχουν λύσεις. Αυτό με έχει μάθει η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο. Όλα είναι θέμα συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και συνεννοήσεων από όλες τις πλευρές».

Εδώ μιλάμε για κανονικό «πάρε-βάλε». Ως γνωστόν, τέτοιου είδους ρήτρες καταπέφτουν στα διεθνή όργανα. Είναι σαν τα συμβόλαια των «+1, +2 κλπ», που στην πορεία αποδεικνύονται… άνθρακες. Αρα; Τι σφυράει ο Μολέντο με τα παραπάνω; Πάντως όχι αδιάφορα. Λέει ορθά-κοφτά, για να διαβάσουμε λίγο πίσω από τις λέξεις του, «ποια ρήτρα; Αν θέλουν, θα τα βρουν κι εγώ έρχομαι χωρίς δεύτερη σκέψη».

Επί της ουσίας ο Μολέντο απηύθυνε πρόσκληση στον Ολυμπιακό, κάνοντας να νιώθει σίγουρος ότι έχει το πάνω χέρι αν το επιθυμεί. Όσον αφορά την ΑΕΚ, μια απόφαση είναι. Να ξηλωθεί για έναν τόσο ποιοτικό στόπερ και να πάρει το αίμα της πίσω…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.