Header Ads


Unlabelled Βρήκε...«Αραούχο» ο Τίγρης!

Βρήκε...«Αραούχο» ο Τίγρης!


Κλείνει μεταγραφή με τρόπο...Αραούχο ο «Τίγρης»! - Τι θα γίνει με το θέμα του επιθετικού, ποια είναι η άποψη του Ουζουνίδη! - Πότε θα αποκτηθεί παίκτης!


Σε άλλα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, γράφεται ότι ο Δικέφαλος κοιτάζει περιπτώσεις εξτρέμ από την Ισπανία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός της Ένωσης για τα άκρα είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί με τον τρόπο που είχε έρθει στην ομάδα ο Σέρχιο Αραούχο. Δηλαδή, πιθανότατα  θα γίνει κίνηση για δανεισμό από ομάδα ανάλογων «κυβικών» της Λας Πάλμας, από την οποία είχε μετακομίσει στην Ελλάδα ο Αργεντινός άσος.

Όσο για το θέμα του επιθετικού, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι το ζήτημα του αντι-Αραούχο δεν «καίει» ακόμα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θεωρεί πως ο Λιβάγια μπορεί να επωμιστεί το ρόλο του σέντερ φορ.

Σίγουρα θα γίνει κίνηση για επιθετικό μέσα στο καλοκαίρι, όμως η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να κάνει υπομονή, αφού τα προκριματικά του Champions League αργούν. Και φυσικά, όσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα εντελώς το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αραούχο, η Ένωση αναμένεται να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια της υπόθεσης.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.