Header Ads


Unlabelled Αποκάλυψη-φωτιά για Μολέντο και όλα τούμπα - Πού θα συνεχίσει την καριέρα του - Ολυμπιακός ή ΑΕΚ;

Αποκάλυψη-φωτιά για Μολέντο και όλα τούμπα - Πού θα συνεχίσει την καριέρα του - Ολυμπιακός ή ΑΕΚ;


Τι δήλωσε Βραζιλιάνος ρεπόρτερ! - Πού θα συνεχίσει την καριέρα του - Ολυμπιακός ή ΑΕΚ;
Ο εξειδικευμένος στο ρεπορτάζ της Ιντερνασιονάλ, Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Ροντρίγκο Ολιβέιρα, αναλύει στο SDNA την «υπόθεση Μολέδο». Τι λέει για Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Μπορεί να αποχώρησε από την Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο, το όνομά του συνεχίζει να πρωταγωνιστεί καθώς εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωσή του, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν και σενάρια που ήθελαν να απασχολεί την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά, στη Βραζιλία φαίνεται πως θεωρούν πάρα πολύ δύσκολη την οποιαδήποτε μετακίνησή του παίκτη καθώς από την Ινερνασιονάλ δεν θα ήθελαν να χάσουν έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ τους. Ο Ροντρίγκο Ολιβέιρα που εργάζεται για το βραζιλιάνικο ραδιόφωνο και καλύπτει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ειδικεύεται σε θέματα της Ιντερνασιονάλ και μίλησε στο SDNA για το συγκεκριμένο θέμα.

«Με τον Μολέδο υπάρχει ένα αόρατο τείχος»

Συναντήσαμε τον έμπειρο ρεπόρτερ από το Πόρτο Αλέγκρε στο Κέντρο Τύπου του «Λουζνίκι». Ξεκίνησε εξηγώντας μας πόσο πολύ βοήθησε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού την ομάδα της πόλης του το τελευταίο εξάμηνο. «Η Ιντερνασιονάλ έψαχνε έναν παίκτη να ενισχύσει την άμυνα της γιατί ως τον χειμώνα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Από την ημέρα που ο Μολέδο επέστρεψε στην ομάδα είναι σαν να υπάρχει ένα αόρατο τοίχος. Έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μπορώ να πω πως την έχει ανεβάσει επίπεδο. Έχει γίνει είδωλο για τον κόσμο από την ημέρα που ήρθε».

Ο δημοσιογράφος Ροντρίγκο Ολιβέιρα

«Ξέρουμε για ενδιαφέρον Ολυμπιακού, από εσάς ακούσαμε για ΑΕΚ»
Όπως είναι λογικό ήταν ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή, όχι όμως για κάποιο από πλευράς ΑΕΚ εκφράζοντας μάλιστα την έκπληξη του για το ραντεβού του ποδοσφαιριστή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το θέμα της ρήτρας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί εμπόδιο για οποιαδήποτε μεταγραφή σε σύλλογο της χώρας μας. «Γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για τον Μολέδο. Δεν γνωρίζω κάτι, όμως για ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Από την Ιντερνασιονάλ λένε επίσημα πως δεν υπάρχει κάτι ωστόσο γνωρίζουμε πως ο παίκτης είναι στη λίστα του Ολυμπιακού. Το κύριο θέμα όμως είναι η ρήτρα που υπάρχει από τον Παναθηναϊκό για να παίξει ο Μολέδο σε άλλη ελληνική ομάδα. Πιστεύω πως η Ιντερνασιονάλ πατάει πάνω σε αυτήν την ρήτρα για να τον κρατήσει στο Πόρτο Αλέγκρε».

«Θέλουν χρήματα, αλλά ο τελευταίος που θα ήθελαν να πουλήσουν είναι ο Μολέδο»
Βεβαίως με τα οικονομικά της «Ίντερ» να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γεννάται το ερώτημα αν με μία καλή προσφορά θα ήθελε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. «Υπάρχει ανάγκη για χρήματα στον σύλλογο και για τον λόγο αυτόν κοιτάνε να πουλήσουν κάποιον παίκτη όμως ο τελευταίος που θα ήθελαν να πουλήσουν είναι ο Μολέδο. Εκτός πια και αν έρθει κάποια πάρα πολύ καλή πρόταση που θα υπερκαλύπτει βεβαίως και την ρήτρα».

Κλείνοντας ζητήσαμε να μάθουμε πως αισθάνεται ο ίδιος ο Βραζιλιάνος στόπερ στην πατρίδα του και αν είναι ικανοποιημένος με την επιλογή που έκανε τον περασμένο Γενάρη να αποχωρήσει από το «τριφύλλι». «Πρέπει να τονίσω πως ο Μολέδο είναι ευτυχισμένος που έχει επιστρέψει στη Βραζιλία. Τον χειμώνα παρακαλούσε τον Παναθηναϊκό να τον αφήσει να φύγει για να έρθει και πάλι στην Ιντερνασιονάλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλει τώρα να επιστρέψει εκεί».Τι δήλωσε Βραζιλιάνος ρεπόρτερ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.