Header Ads


Unlabelled Όνομα-έκπληξη για την ΑΕΚ - Θα το τολμήσει ο Μάκης; - Μπακ απ πρώην του Ολυμπιακού!

Όνομα-έκπληξη για την ΑΕΚ - Θα το τολμήσει ο Μάκης; - Μπακ απ πρώην του Ολυμπιακού!


Εξελίξεις στην Ένωση για τον πάγκο. Τι θα γίνει με Σάκοτα;


Η ΑΕΚ είναι στην τελική ευθεία για να τακτοποιήσει το θέμα προπονητή, ώστε από εκεί και πέρα να αρχίσει να φτιάχνει το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Θα μείνει ο Ντράγκαν Σάκοτα; Το πιθανότερο είναι πως όχι, κάτι, που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Αν οριστικοποιηθεί ότι δε θα μείνει, η ΑΕΚ θα προχωρήσει τις επόμενες λύσεις. Ο Ιμπον Ναβάρο δεν είναι σε αυτές, αφού παίρνει τον δρόμο για την Ανδόρρα.

Αντίθετα, είναι πιθανό να βρεθεί στον πάγκο της Ένωσης ο Ραούλ Κόρνερ, ο οποίος βρίσκεται στην Μπαϊρόιτ. Με τον Αυστριακό έχουν γίνει επαφές και αυτές βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Η ΑΕΚ έχει γεύση από τον Ραούλ Κόρνερ, από τις φετινές μάχες με την Μπαϊρόιτ. Στη Γερμανία η Ένωση είχε ηττηθεί, στο ΟΑΚΑ έκανε μεγάλη αντεπίθεση στο τέλος για να τα καταφέρει. Αν έχανε από την Μπαϊρόιτ σε εκείνο το ματς, τότε θα έμενε εκτός διοργάνωσης από την πρώτη φάση.

Ο Αυστριαικός κόουτς είναι 44 ετών και βρίσκεται στη Γερμανία από το 2013. Τα πρώτα χρόνια ήταν στην Μπραουνσβάιγκ και μάλιστα είχε διαδεχθεί τον Κώστα Φλεβαράκη.

Πριν από τη Γερμανία, είχε δουλέψει στην ολλανδική Ντεν Μπος και σε ομάδες της χώρας του.

Άλλες λύσεις για την ΑΕΚ είναι ο Ηλίας Ζούρος και δύο ξένοι προπονητές, για τους οποίους δεν έχει βγει τίποτα στην επιφάνεια.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.