Header Ads


Unlabelled Κιτρινόμαυρες ρουκέτες: «Εκεί θέλει ο Βράνιες, έρχονται 3 παικταράδες - Γκρίνια για Ουζουνίδη αν...»

Κιτρινόμαυρες ρουκέτες: «Εκεί θέλει ο Βράνιες, έρχονται 3 παικταράδες - Γκρίνια για Ουζουνίδη αν...»


Ο διευθυντής της «Ώρας» με ατάκες που θα...συζητηθούν για όλα τα θέματα της ΑΕΚ!


Στο θέμα που έχει προκύψει με τον Βράνιες και το μέλλον του στην ΑΕΚ, αλλά και σε όλη την επικαιρότητα που υπάρχει γύρω από το ρεπορτάζ της ομάδας, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr ο Πάνος Λούπος.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Ώρα των Σπορ αναφέρθηκε, ακόμα, στις αποχωρήσεις των Χιμένεθ, Λάζαρου και Γιόχανσον, αλλά και στην εποχή Ουζουνίδη στον σύλλογο.

«Είναι αναμενόμενα όσα συμβαίνουν με τον Βράνιες, δεδομένου ότι η Άντερλεχτ τον θέλει εδώ και πολλούς μήνες. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν τελειώνει το συμβόλαιό του. Αλλά για να μπει η ΑΕΚ σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, θα πρέπει να γίνει μια πολύ υψηλή πρόταση. Όταν μιλάμε για διαπραγματεύσεις, κάθε πλευρά έχει τη δική της πρόταση. Παίζει μεγάλο ρόλο το τι θέλει και ο ίδιος ο παίκτης. Αν έχει πάρει απόφαση να φύγει επειδή έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση, τότε δεν έχει ουσία να τον κρατήσει. Πολύ περισσότερο έναν χαρακτήρα όπως τον Βράνιες, που ξέρουμε ότι έχει ιδιαιτερότητες», σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος στο sportdog.gr.

Από τον Χιμένεθ και τον Αραούχο μέχρι τον Λάζαρο, τον Γιόχανσον και ίσως τον Βράνιες, υπάρχουν αρκετές απουσίες βασικών στελεχών. Ποια είναι η άποψή σου για αυτή την εξέλιξη, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπορεί τη νέα σεζόν να τα πάει το ίδιο καλά με τόσες αλλαγές;

«Είναι πραγματικότητα ότι υπάρχουν απώλειες, αλλά θα πρέπει να κοιτάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Για την ώρα, για παράδειγμα, ας αφήσουμε τον Βράνιες που δεν έχει φύγει. Γιόχανσον και Λάζαρος ήταν αναμενόμενο να φύγουν, καθώς ήταν ξεκάθαροι οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Οπότε δεν έχει μείνει κάποια σκιά. Το θέμα του προπονητή μπορούμε να πούμε ότι αποτέλεσε έκπληξη, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά όταν έθεσε θέμα να επιστρέψει στην οικογένειά του, έπαψε κάθε συζήτηση. Όσον αφορά τη επόμενη σεζόν, είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Το ίδιο ισχύει για όλους, απλώς στην ΑΕΚ γίνεται τόσος ντόρος επειδή κατέκτησε το πρωτάθλημα. Για τους ανταγωνιστές της που βρίσκονται πολύ πιο πίσω, δεν υπάρχει ο ίδιος ντόρος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι η ΑΕΚ θα αρχίσει τελευταία την προετοιμασία και χρειάζεται 3 συγκεκριμένες μεταγραφές. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Θα πάρει καλό φορ, καλό εξτρέμ και έναν πολύ καλό στόπερ αν αποχωρήσει ο Βράνιες».

Στην εφημερίδα, την Ώρα, αποκαλύψατε το όνομα του Μπόρχε Ιγκλέσιας για τη θέση του σέντερ φορ. Τι περισσότερο έχεις να μας πεις;

«Είναι πληροφορία που έχουμε από την Ισπανία και επιβεβαίωνεται ότι η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωσή του. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, έχει βγάλει μάτια στη Segunda. Τον θέλουν πολλές ομάδες, τον θέλει η Βαλένθια και άλλες ισπανικές. Προφανώς είναι μια περίπτωση του εξετάζεται, αλλά δε νομίζω μέσα στον Ιούνιο να κλείσει το θέμα του φορ στην ΑΕΚ».

Τέλος, θα ήθελα να μου πεις δύο λόγια και για τον νέο προπονητή, τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Μια παρουσίασή του υπήρξε μόνο. Έδειξε αυτοπεποίθηση και, πλέον, σε σχέση με όσα αντιμετώπισε στον Παναθηναϊκό, το μοναδικό του άγχος είναι να φτιάξει καλή ομάδα. Πιστεύω ότι όποιος νέος προπονητής έρχεται σε ομάδα, παίζει μεγάλο ρόλο να έχει τύχη. Όταν τα πρώτα του παιχνίδια στην ΑΕΚ είναι ευρωπαϊκά, θα χρειαστεί και τύχη για να αρχίσει με προκρίσεις και να προχωρήσει με ψυχολογία στα ύψη. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, θα αρχίσει με γκρίνια. Αυτή είναι η μοίρα των μεγάλων ομάδων και των προπονητών τους. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Χιμένεθ έχει βάλει το ταβάνι ψηλά».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.