Header Ads


Unlabelled Ο Γιάννης είναι το εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ19!

Ο Γιάννης είναι το εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ19!


Δεν είναι φήμη, είναι πραγματικότητα! 
Το SDNA επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα διαφημίσει με έναν μοναδικό τρόπο την Ελλάδα, αφού θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ19.

Κι όμως, ο Γιάννης θα διαφημίσει την Ελλάδα ξανά σε όλο τον κόσμο με έναν ιδιαίτερο, αλλά πολύ τιμητικό τρόπο. Πολλοί δίστασαν να πιστέψουν αυτό που ξεκίνησε ως φήμη κι έλεγε πως ο Αντετοκούνμπο θα είναι στο εξώφυλλο της απλής έκδοσης του δημοφιλούς παιχνιδιού, NBA2K19. Τo SDNA έψαξε το θέμα και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει πως δεν πρόκειται για φήμη, αλλά για πραγματικότητα.

Είναι γνωστό πως ο Λεμπρόν Τζέιμς θα «κοσμεί» το εξώφυλλο στην ειδική έκδοση για τα 20 χρόνια του παιχνιδιού, αλλά στην απλή έκδοση θα κυριαρχεί η παρουσία του δικού μας, Γιάννη! Ο «Greek Freak» θα ταξιδέψει την Ελλάδα σε όλα τα σπίτια του κόσμου, αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εξαιρετικά δημοφιλές... παντού!

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση στις 5 Ιουλίου με την εταιρία «2K Sports» φυσικά να έχει διακρίνει στον Γιάννη το... χάρισμα να είναι μοναδικός και αγαπητός στον κόσμο. Η εταιρία βλέπει ότι ο νέος μεγάλος star του ΝΒΑ είναι ο Αντετοκούνμπο και γι' αυτό θα τον βάλει στο εξώφυλλο.

Όπως φάνηκε κι από το εξώφυλλο που έχει διαρρεύσει, θα περιλαμβάνεται με... λόγια η ιστορία του, αφού θα γίνεται αναφορά στα Σεπόλια όπου μεγάλωσε, θα υπάρχει η ελληνική σημαία, αλλά και λεπτομέρειες για την οικογένειά του.



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.