Header Ads


Δύο βραβεία πήρε στις ΗΠΑ η ταινία «1968»!

Δύο βραβεία πήρε στις ΗΠΑ η ταινία «1968»!


Μεγάλη επιτυχία για την ταινία «1968», καθώς απέσπασε δύο βραβεία στο 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών.


Η εξαιρετική ταινία που πραγματεύεται τον άθλο της ΑΕΚ το 1968 εκτός από την αναγνώριση όλων όσων την παρακολούθησαν, κατάφερε να αποσπάσει και δύο βραβεία στο 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα η ταινία του Τάσου Μπουλμέτη πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας ντοκιμαντέρ και το βραβείο της Κριτικής Επιτροπής ως καλύτερης ταινίας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Γιώργο Νικολάου έγραψε στο Facebook: «Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου ήταν το ένα... Το άλλο, ότι το κινηματογραφικό έπος "1968" του ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (σε σκηνοθεσία του κορυφαίου ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ) που «έφτιαξε» τα βράδια μας εντός της επετειακής σεζόν, που διανύουμε, απέσπασε πριν από μερικές ώρες 2 βραβεία στο 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στις ΗΠΑ (Los Angeles Greek Film Festival): Το βραβείο κοινού καλύτερης ταινίας ντοκιμαντέρ και το βραβείο της Κριτικής Επιτροπής ως καλύτερης ταινίας, που αποδίδει με συναρπαστικό και μοναδικό καλλιτεχνικό τρόπο ένα ιστορικό γεγονός με στοιχεία ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας. Και το ταξίδι συνεχίζεται...».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.