Header Ads


Unlabelled Καμία κόκκινη στον Βράνιες (VIDEO)

Καμία κόκκινη στον Βράνιες (VIDEO)


Ο Όγκνιεν Βράνιες δέχτηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα την κόκκινη, αλλά χωρίς λόγο και αιτία, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο.


Στο 80ο λεπτό ο Μαουρίσιο δέχεται απευθείας την κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αραούχο. Στη συγκεκριμένη φάση δέχτηκε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Όγκνιεν Βράνιες χωρίς κανένα λόγο.

Συγκεκριμένα, ο Βράνιες έχει πάει και τραβάει τον Γαλανόπουλο, ώστε να μην εμπλακεί σε κάποιο καβγά και αν μη τι άλλο βρήκε και τον μπελά του. Ο Κάνιας του επιτέθηκε και τον έσπρωξε με τον Βόσνιο απλά να τον ακουμπάει, ο Βαρέλα απάντησε και αυτός σπρώχνοντας τον, ενώ ο Βιειρίνια ήρθε και τον απώθησε βίαια με πολύ δύναμη.

Ο Μπορμπαλάν είδε την συγκεκριμένη σκηνή και έβαλε στο ίδιο τσουβάλι και τον Βράνιες με αποτέλεσμα να βγάλει από μια κίτρινη κάρτα σε Βαρέλα και Βράνιες, αλλά για τον τελευταίο να είναι η δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται. Απ’ την άλλη ο Βιειρίνια δεν είδε την ούτε κάρτα, που στην ουσία ήταν και ο εμπλεκόμενος που έκανε το μεγαλύτερο παράπτωμα απωθώντας τον Βόσνιο με δύναμη-βίαια.

Δείτε το βίντεο με την συγκεκριμένη φάση να φαίνεται ξεκάθαρα:




*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.