Header Ads


Unlabelled Θεωρία συνωμοσίας: Το γκολ που δεν πανηγύρισε ο Λάζαρος κόντρα στον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο (vid)

Θεωρία συνωμοσίας: Το γκολ που δεν πανηγύρισε ο Λάζαρος κόντρα στον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο (vid)


Ένα βίντεο που αναπτύσσει τη θεωρία συνωμοσίας για το πότε συμφώνησε ο Λάζαρος με τον Ολυμπιακό.


Ένα βίντεο που αναπτύσσει τη θεωρία συνωμοσίας για το πότε συμφώνησε ο Λάζαρος με τον Ολυμπιακό.

Οι θεωρίες συνωμοσίας στην Ελλάδα είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν αγγίζουν μόνο τον αθλητισμό, αλλά τα πάντα. Την οικονομία, την πολιτική. Παντού υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας, άλλοτε έχοντας βάση κι άλλοτε όχι. Μια τέτοια κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το πότε ο Λάζαρος ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αν αυτό συνέβη πρόσφατα ή εδώ και μερικούς μήνες. Αφορμή είναι ένα γκολ που είχε σημειώσει τον περασμένο Φλεβάρη κόντρα στους ερυθρόλευκους στον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ και εν τέλει προκρίθηκε με το τελικό 2-1.

Ο Χριστοδουλόπουλος, που συνήθως... τρελαίνεται όταν σκοράρει στα μεγάλα ματς και το είχε δείξει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τα δύο γκολ που είχε σημειώσει στο 3-2 απέναντι στον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά δεν πανηγύρισε καν το γκολ που σημείωσε. Έκανε την κεφαλιά, είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, σε ένα ματς άκρως σημαντικό και αντέδρασε λες και σκόραρε σε... προπόνηση. Ούτε τρέξιμο στην κερκίδα, όπως συνήθιζε, ούτε την χαρακτηριστική κίνηση της... τρέλας.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 2'45'' του βίντεο:



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.