Header Ads


Unlabelled Ψήνεται σκάνδαλο μεγατόνων με τον Ταϊλανδό; - Αδιανόητη «απαίτηση» για ΠΑΟ, κόλαση στη Super League!

Ψήνεται σκάνδαλο μεγατόνων με τον Ταϊλανδό; - Αδιανόητη «απαίτηση» για ΠΑΟ, κόλαση στη Super League!


Στο... κόλπο και η UEFA; Τρελές φήμες για το μέλλον του Τριφυλλιού.


Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την πιθανότητα να αλλάξουν οι ποινές για τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας περιόδου, δηλαδή το -6 και η απαγόρευση μεταγραφών, που θα του επιβληθεί μετά την αλλαγή του κανονισμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες της Super League.

Υπάρχει, δηλαδή, η φήμη ότι από τη στιγμή που θα περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ και θα μπουν άμεσα στην ομάδα ένα κάρο εκατομμύρια, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πρώτες εξαγγελίες, τότε μπορεί να ανατραπούν και οι τιμωρίες που προβλέπονται για τον σύλλογο και αφορούν το νέο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Δε γίνεται στην πραγματικότητα να «πέσουν» οι ποινές για τον Παναθηναϊκό ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την UEFA και την τιμωρία που είναι ήδη σε ισχύ και φορά τον τριετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό του συλλόγου. Ειδικά από τη στιγμή που η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του deal είναι στις 30/6, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες (ή έστω είναι ελάχιστες) να αλλάξει κάτι.

Ίσως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά αν μπορούσε το deal να ολοκληρωνόταν μέχρι τέλος του μηνός, κάτι που, όμως, δεν προκύπτει σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές, μετά τη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου. 

Από την άλλη, πάντως, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τις εν Ελλάδι τιμωρίες. Έχουμε δει πολλές φορές εντός συνόρων να ανατρέπονται όλα και τα πάντα και ίσως θα μπορούσε να βρεθεί και σε αυτή την περίπτωση ένα «παραθυράκι», αν και εφόσον η ΠΑΕ αλλάξει χέρια και το χρήμα ρέει άφθονο στην επόμενη μέρα του συλλόγου.

Σε περίπτωση, δηλαδή, που η ΠΑΕ περάσει σε μια άλλη εποχή και τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες, τότε ενδεχομένως να γινόταν η μεγάλη ανατροπή, αν και κάτι τέτοιο δεδομένα θα έφερνε νέες αντιδράσεις από άλλες ομάδες της Super League.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.