Header Ads


Unlabelled «Πυρηνικός πόλεμος» στη Super League - ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός χτυπούν τον ίδιο παίκτη - Πού θα πάει;

«Πυρηνικός πόλεμος» στη Super League - ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός χτυπούν τον ίδιο παίκτη - Πού θα πάει;


Σύγκρουση άνευ προηγουμένου για ξένο άσο!


Φούντωσαν τα σενάρια τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το sportdog.gr σε πρόσφατο ρεπορτάζ, οι Πράσινοι ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για να κρατήσουν τον παίκτη, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, κάτι που θέλουν να πράξουν και με τον Χρήστο Δώνη, δύο ποδοσφαιριστές που αποδείχθηκαν φέτος πολύ σημαντικοί για την ομάδα.

Οι πιθανότητες, βέβαια, δεν είναι με το μέρος του Τριφυλλιού, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει και παλαιότερα, η προτεραιότητα του Φινλανδού είναι να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία (δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποιο ενδιαφέρον), ωστόσο στην υπόθεση φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο «σύμμαχο», τη γυναίκα του παίκτη, η οποία έχει αγαπήσει την Ελλάδα και προτιμάει να παραμείνει στα μέρη μας.

Ποιος Ταχτσίδης;

Την ίδια στιγμή, ισχύουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Ρόμπιν Λουντ παραμένει στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι καραδοκούν για τον παίκτη και περιμένουν να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Φινλανδός μέσος είναι πρώτος στόχος της Ένωσης για τα χαφ και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος είναι φευγάτος από τον Ολυμπιακό.

Απεναντίας, στην ΑΕΚ καλοβλέπουν την περίπτωση του Σάββα Γκέντσογλου για την ενίσχυση του άξονα, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Χάιντουκ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και επιθυμεί για να γυρίσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, για τον Έλληνα άσο, που ποτέ δεν έπαψε να έχει δίαυλο επικοινωνίας με την πρώην ομάδα του, έχει εξαιρετική γνώμη και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που μπορεί να τρέξει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

«Ντου» Ολυμπιακού

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Ρόμπιν Λουντ δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό και μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το ενδεχόμενο, μάλιστα, μία «σύγκρουση» ανάμεσα στους Πειραιώτες και την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανή…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.