Header Ads


Ντελρόι Τζέιμς: «Νόμιζα ότι σειόταν το πάτωμα»!

Ντελρόι Τζέιμς: «Νόμιζα ότι σειόταν το πάτωμα»!


Στην απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο Final-4 του Basketball Champions League στάθηκε ο φόργουορντ της «Ένωσης», Ντελρόι Τζέιμς. 


Τρεις ημέρες μετά από την κατάκτηση του Basketball Champions League, ο φόργουορντ της ΑΕΚ, Ντελρόι Τζέιμς, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του και τον τρόπο που ήρθε η νίκη επί της Μονακό στον τελικό.

Επίσης, ο 31χρονος μίλησε για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και για την καθοριστική τάπα που έκανε στον Κούπερ λίγο πριν το φινάλε του τελικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντελρόι Τζέιμς στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Πετρίδη: 

- Τα πρώτα συναισθήματά του για την κατάκτηση του τροπαίου: «Όλοι είμαστε πολύ, πολύ ευχαριστημένοι. Είχαμε μια πολύ δύσκολη σεζόν, αλλά δεν σταματήσαμε να παλεύουμε κι αυτό μας οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου». 

- Για τον τελικό του Basketball Champions League με τη Μονακό: «Πιστέψαμε στις δυνάμεις μας και μοχθήσαμε αρκετά. Στον τελικό αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, που όλοι έλεγαν ότι ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και ότι ήταν το καλύτερο σύνολο στη διοργάνωση. Και μάλιστα σημειώσαμε 100 πόντους εναντίον της. Δεν ξέρω κάποια άλλη ομάδα να έχει πετύχει 100 πόντους εναντίον της Μονακό. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και κάναμε τη δουλειά μας». 

- Για την καθοριστική τάπα που φιλοδώρησε τον Ντι Τζέι Κούπερ στα 17 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του τελικού: «Ο Κούπερ είναι ένας πολύ ταλαντούχος και δημιουργικός γκαρντ. Εγώ έκανα αυτό που κάνω πάντα. Δηλαδή να παίξω συγκεντρωμένη και σκληρή άμυνα στο “ένας εναντίον ενός”. Σηκώθηκα καλά και συγχρονισμένα για να μην χρεωθώ με φάουλ και να βγάλω αυτή την άμυνα». 

- Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ: «Ήταν απίστευτοι οι φίλαθλοί μας. Όσοι ήταν εκεί μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ. Νόμιζα ότι σειόταν το πάτωμα στο τέλος του αγώνα. Ήταν όλοι τόσο ευχαριστημένοι κι αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ». 

- Για το αν αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του: «Είναι 100%-1000000%-10000000% η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου»! 

- Για τους επόμενους στόχους της ομάδας του: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια. Χαλαρώσαμε 1-2 ημέρες, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε δουλειά μπροστά μας. Στην αρχή της περιόδου είχαμε 3 στόχους. Πετύχαμε στους δύο, οπότε τώρα θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.