Header Ads


Unlabelled Δύσκολα για sold out ο ΠΑΟΚ -Δεν θα είναι 17.000 ΠΑΟΚτζήδες στο ΟΑΚΑ

Δύσκολα για sold out ο ΠΑΟΚ -Δεν θα είναι 17.000 ΠΑΟΚτζήδες στο ΟΑΚΑ


Σε προσφορές τα έχουν βάλει, σε πακέτα μπήκαν, αλλά δεν… τσουλάνε τα εισιτήρια του τελικού.


Το Σάββατο το βράδυ (20:30) ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδος για το 2018. Η ΑΕΚ θέλει το νταμπλ, κάτι που αν γίνει θα ξανα-καταγραφεί μετά από 40 χρόνια και επικρατεί ενθουσιασμός στους «κιτρινόμαυρους».

Οι φίλοι της Ενωσης παρά το… χορταστικό περασμένο Σαββατοκύριακο με δύο ιστορικές κούπες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το ατέλειωτο πανηγύρι στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξάντλησαν τα εισιτήρια τους σε λίγες ώρες. Από την Τρίτη το μεσημέρι η ΑΕΚ δεν είχε… εισιτήριο, από τα 17.196 που πήρε από την ΕΠΟ. Και γίνεται μάχη από κάθε φίλο της Ενωσης που δεν έχει, για να εξασφαλίσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ υπάρχει εμφανής… δυσκολία. Δεν «τσουλάνε» τα εισιτήρια, δεν υπάρχει ενθουσιασμός. Το sold out μοιάζει απίθανο και είναι αδύνατο να βρίσκονται 17.000 ΠΑΟΚτζήδες στο ΟΑΚΑ το Σάββατο.

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προωθήσουν με κάθε τρόπο τα εισιτήρια (προσφορές κλπ) δεν φαίνεται ότι θα εξαντληθούν και περίπου 200 πούλμαν θα ξεκινήσουν ξημερώματα Σαββάτου από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.