Header Ads


Unlabelled Ο Παγιέ και η κατάρα όσων άγγιξαν το τρόπαιο πριν από έναν τελικό! (pics)

Ο Παγιέ και η κατάρα όσων άγγιξαν το τρόπαιο πριν από έναν τελικό! (pics)


Μπήκε πρώτος στο «Σταντ ντε Λιόν» οδηγώντας τους συμπαίκτες του προς τη σέντρα. Έκανε, όμως, ένα λάθος ο Ντιμίτρι Παγιέ: ακούμπησε το τρόπαιο.


Ας πούμε ότι υπάρχει ένας... άγραφος νόμος που αφορά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε έναν τελικό. Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο μπορείς να κοιτάξεις το κύπελλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το αγγίξεις!

Όσο πολύ κι αν το θέλουν, όσο κι αν έχουν ονειρευτεί την ώρα που θα το κατακτούν, θα πρέπει να γνωρίζουν και την... κατάρα που συνοδεύει το άγγιγμα.

Ο Παγιέ άπλωσε το χέρι του και χάιδεψε το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Λίγα λεπτά αργότερα θα εγκατέλειπε τον αγωνιστικό τραυματίας με δάκρυα στα μάτια.

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε κατά κράτος από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο.


Δεν είναι ο Παγιέ το πρώτο θύμα αυτής της περίεργης... κατάρας.

Ζινεντίν Ζιντάν - Μουντιάλ 2006 

Θα ήταν το παιχνίδι της απόλυτης δόξας του. Θα είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Γαλλίας και πάλι στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Μπαίνοντας στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Βερολίνου για τον τελικό κόντρα στην Ιταλία, ο Ζιντάν άγγιξε το τρόπαιο. Λίγο αργότερα ήρθε η κουτουλιά στον Ματεράτσι, η αποβολή του, η πορεία προς τα αποδυτήρια με σκυμμένο κεφάλι, η ήττα των «τρικολόρ».


Λουντοβίκ Ζιουλί - Τσάμπιονς Λιγκ 2004

Μονακό και πόρτο αναμετρήθηκαν στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο άσος της Μονακό ήταν αυτός που άπλωσε το χέρι του για να ακουμπήσει το κύπελλο κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Μερικές ώρες αργότερα έβλεπε τους «Δράκους» του Ζοζέ Μουρίνιο να το σηκώνουν.

Τζενάρο Γκατούζο - Τσάμπιονς Λιγκ 2005 

Ένα χρόνο μετά, ο αρχηγός της Μίλαν θέλησε να δει από πολύ κοντά το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ακούμπησε και περίμενε τη στιγμή που θα τελείωνε ο τελικός με τη Λίβερπουλ για να το σηκώσει μαζί με τους συμπαίκτες του. Μόνο που οι «κόκκινοι» έκαναν μια επική ανατροπή και στέφθηκαν τελικά αυτοί πρωταθλητές Ευρώπης.

Ανατόλι Τίμοστσουκ - Τσάμπιονς Λιγκ 2012 

Μπάγερν και Τσέλσι τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012. Ο Ουκρανός άσος των Βαυαρών δεν κατάφερε να καταπολεμήσει την επιθυμία του να αγγίξει το τρόπαιο πριν από τη σέντρα και υπέστη τις συνέπειες, καθώς η αγγλική ομάδα ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος.

Υπάρχει και η εξαίρεση! 

Κι, όμως, ένας ποδοσφαιριστής κατάφερε να ξεφύγει από αυτή την περίεργη κατάρα! Πρόκειται για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος ακούμπησε το κύπελλο του Γιουρόπα Λιγκ κατά την είσοδο της Σεβίλλης στον αγωνιστικό του «Ολυμπιακού Σταδίου» της Βαρσοβίας στον τελικό κόντρα στη Ντνίπρο. Ο Πολωνός μέσος όχι μόνο πανηγύρισε τον τίλο, αλλά ήταν επίσης και αυτός που μόλις στο 4ο λεπτό πέτυχε το γκολ που άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση της ομάδας της Ανδαλουσίας με 3-2.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.