Header Ads


Unlabelled Πήρε τηλέφωνο τον Παπασταθόπουλο ο Μουρίνιο!

Πήρε τηλέφωνο τον Παπασταθόπουλο ο Μουρίνιο!


Διακαής πόθος του Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Πορτογάλο μάλιστα να καλεί προσωπικά τον διεθνή άσο για να τον πείσει να μετακομίσει στην Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ.


Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ φέρεται να έχει αποφασίσει οριστικά την αποχώρησή του από τον γερμανικό σύλλογο και είναι πολύ πιθανό για πρώτη φορά στην καριέρα του να μετακομίσει στην Premier League.

Η γερμανική ιστοσελίδα sport.de, επικαλούμενη πληροφορίες από το «Funke Sport», αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το πάνω χέρι συγκριτικά με την Άρσεναλ στην διεκδίκηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού των Βεστφαλών. Μάλιστα, σημαντικό «όπλο» στην προσπάθειά της αυτή είναι ο ίδιος ο Μουρίνιο που με βάση το ρεπορτάζ έχει τηλεφωνήσει στον 29χρονο άσο για να του δείξει εμπράκτως την εμπιστοσύνη του και να τον ντύσει στα «κόκκινα».

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ μοιάζει συμβιβασμένη με το ενδεχόμενο πώλησης του Παπασταθόπουλου και έχει ορίσει τιμή παραχώρησης τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος, πάντως, σχετικά με το ζήτημα αυτό ήταν λακωνικός σχολιάζοντας χαρακτηριστικά μετά την φιλική ισοπαλία (1-1) με τους Λος Άντζελες FC, το βράδυ της  Τετάρτης στην Καλιφόρνια: «Η επόμενη σεζόν είναι η επόμενη σεζόν».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.