Header Ads


Unlabelled Νέος «πυρηνικός» πόλεμος ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Γιατί βγάζουν «μαχαίρια» Τίγρης-Ιβάν - Ποιος έχει το πάνω χέρι;

Νέος «πυρηνικός» πόλεμος ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Γιατί βγάζουν «μαχαίρια» Τίγρης-Ιβάν - Ποιος έχει το πάνω χέρι;


Καυτές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο!


Στην ιστορία έχει περάσει, πλέον, ο περίφημος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που βρήκε νικητή και τροπαιούχο τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο το τέλος της αναμέτρησης, δεν έσβησε και την κόντρα που μαίνεται ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους.

Το αντίθετο μάλιστα συνέβη, καθώς μετά τις δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου περί κλεμμένου πρωταθλήματος, ακολούθησαν οι ατάκες-καρφιά του Ιβάν Σαββίδη περί προδοσίας, οι οποίες φωτογράφιζαν ξεκάθαρα τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η κόντρα, λοιπόν, των δύο συλλόγων και πιο συγκεκριμένα των δύο Ποντίων, συνεχίζεται στην ίδια ένταση πλέον και εκτός γηπέδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, η «μάχη» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πολύ σύντομα θα περάσει στο… γήπεδο της ΕΠΟ, όπου εδώ και καιρό υπάρχουν δύο στρατόπεδα, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει δεν υπάρχει καμία διάθεση συμπόρευσης των Κιτρινόμαυρων και των Ασπρόμαυρων.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, η κόντρα θα κορυφωθεί, καθώς η φιλοσοφία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη είναι διαμετρικά αντίθετη και δε φαίνεται, τουλάχιστον για την ώρα, καμία πιθανότητα να ξανασυνεργαστούν με κοινό στόχο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, άμεσα και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη ολομέλεια του Δ.Σ. της ΕΠΟ, θα τεθούν θέματα (που δε θα έχουν άμεσα να κάνουν με πρόσωπα, π.χ.  Βαγγέλης Γραμμένος) που αφενός θα αναδείξουν τη διαφορά των δύο Ποντίων, αφετέρου θα τους… αναγκάσουν επισήμως να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και να προκαλέσουν τις επόμενες εξελίξεις.

Ήδη στην ΕΠΟ, οι περισσότεροι είναι προετοιμασμένοι για πόλεμο σε… κάθε τομέα. «Από τον θυρωρό, μέχρι τον πρόεδρο», μας μεταφέρθηκε με τη σχετική υπερβολή, για να καταλάβουμε πόσο μεγάλη είναι η ένταση. Και οι δύο πλευρές, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ή αλλιώς Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, μετράνε ήδη τις ψήφους, ενώ όπως μάθαμε, ο Τίγρης δείχνει να έχει σε πρώη φάση το πάνω χέρι.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.