Header Ads


Unlabelled Βόμβα! «Τεράστιο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Λάζαρο» - Ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!

Βόμβα! «Τεράστιο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Λάζαρο» - Ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!


Διαβάστε τι συμβαίνει!


Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, η ΑΕΚ κινδυνεύει ακόμα και με απαγόρευση μεταγραφών, λόγω της ιστορίας με τον Χριστοδουλόπουλο!

«Αυτή που κινδυνεύει σε μια τέτοια περίπτωση είναι η ΑΕΚ και όχι ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα για πιθανές τέτοιες κυρώσεις θα το έχει η ΑΕΚ, πολύ απλά γιατί συμβόλαιο υπογεγραμμένο από τον Χριστοδουλόπουλο έχει ήδη καταθέσει ο Ολυμπιακός ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, εξ ου και έχει επικυρωθεί κιόλας το συμβόλαιο από τη Λίγκα», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Ενα συμβόλαιο για να επικυρωθεί πρέπει να κατατεθεί μέσα σε μια εβδομάδα, αφότου υπογράφτηκε και από τα δύο μέρη. Αν δεν κατατεθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, που ορίζουν οι κανονισμοί, δεν επικυρώνεται από τη Λίγκα».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ΑΕΚ δεν έχει στείλει κανένα συμβόλαιο προς επικύρωση παρότι υποστηρίζει πως έχει την υπογραφή του μέχρι το 2019.

Η Λίγκα έστειλε στις 10 Μαϊου σε όλες τις ομάδες τη λίστα με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτούς υπήρχε και το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με λήξη συμβολαίου στις 30 Ιουνίου 2018.

Τόσο ο Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο μάνατζερ του υποστηρίζουν πως έχουν με την ΑΕΚ ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που δεν ισχύει και πλέον ο διεθνής άσος είναι δηλωμένος σε όλες τις ποδοσφαιρικές αρχές ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.


sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.