Header Ads


Unlabelled ΑΕΚ: «Λάζαρε τελείωσες, θα τα πούμε στα δικαστήρια!»

ΑΕΚ: «Λάζαρε τελείωσες, θα τα πούμε στα δικαστήρια!»


Τελειωμένος ο 32χρονος διεθνής που δεν σεβάστηκε την υπογραφή του αφού στην ΑΕΚ επιβεβαίωσαν ότι έχει συμφωνήσει εδώ και ένα τουλάχιστον μήνα με τον Ολυμπιακό! 


Η Ένωση θεωρεί ισχυρό το συμβόλαιο και θα κυνηγήσει τον παίκτη με σκοπό να μην παίξει πουθενά του χρόνου

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έμεινε αμετακίνητος στη θέση του και όπως διεμήνυσε στον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό όχι μόνο δεν πρόκειται να συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά θα τον κυνηγήσει μέχρις εσχάτων!

Στις επαφές που έγιναν αυτό που έγινε ξεκάθαρο ρητά και κατηγορηματικά στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έκανε πίσω στην απαίτηση για νέο συμβόλαιο, ήταν ότι αποτελεί παρελθόν και ότι η ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον αφήσει σε… χλωρό κλαρί!

«Έχεις τελειώσει! Παίκτης δικός μας, με υπογεγραμμένο συμβόλαιο το οποίο δεν το σέβεται και έχει μιλήσει ήδη με άλλη ομάδα εδώ και καιρό, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην ΑΕΚ ή να της κάνει τσαλιμάκια», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του «Τίγρη» στον ποδοσφαιριστή!

Η ΑΕΚ «τελειώνει» τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα του ανοίξει την πόρτα για να πάει στον Πειραιά. Κάθε άλλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τον κυνηγήσει δικαστικώς μέχρις εσχάτων! Θα καταθέσει το συμβόλαιο στο οποίο φέρεται πως έχει βάλει την υπογραφή του για τη σεζόν 2018-2019 και θα κινηθεί νομικά εναντίον του διεκδικώντας δικαίωση σε όλα τα επίπεδα.

Το θέμα για την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν ήταν ποτέ τα 30, 40, 50 ή 100 χιλιάρικα παραπάνω που ήθελε ο παίκτης, αλλά ηθικό. Διότι όπως σε κανέναν ποδοσφαιριστή αν δεν παίξει καλά, δεν προτείνεται μείωση αποδοχών, έτσι αν υπάρχει μία συμφωνία, ο «Τίγρης» και η ΑΕΚ έχουν την απαίτηση να τηρηθεί μέχρι κεραίας!

Εννοείται πως στην ΑΕΚ δεν είδαν μόνο την υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου μονοδιάστατα, αφού σε περίπτωση που υπέκυπταν σε αυτόν τον «εκβιασμό» όπως υποστηρίζουν ότι έχει κάνει ο παίκτης, θα άνοιγε ο ασκός του Αιόλου. Όμως -όπως έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της «Ένωσης» πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους, ότι η ΑΕΚ όπου ο καθένας έκανε ότι γούσταρε δεν υπάρχει πια…

*to10.gr, aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.