Header Ads


Unlabelled «Όλοι οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν τον ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή - Στα διακστήρια το πήρε η ΑΕΚ»

«Όλοι οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν τον ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή - Στα διακστήρια το πήρε η ΑΕΚ»


Ατάκες-φωτιά από βουλευτή για το πρωτάθλημα και τον τελικό Κυπέλλου.


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης, μίλησε για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, τα δημοσιεύματα του βουλευτή Ψαριανού, την αναγκαιότητα της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον τελικό, ενώ τόνισε ότι ο πρωταθλητής στην Ελλάδα κρίθηκε στα δικαστήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis FM 95,5:

Για το ραντεβού που ζήτησε ο ίδιος με την ΓΑΔΑ: «Είναι για την Πέμπτη το πρωί, θα ενημερωθώ για τα μέτρα ασφαλείας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα μέτρα, γιατί θα μετακινηθεί πολύς κόσμος. Θα είμαι και εγώ στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε τον ΠΑΟΚ να σηκώνει το κύπελλο».

Για τον λόγο που απευθύνθηκε στην ΓΑΔΑ και για το αν ανησυχεί για επεισόδια: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα, αυτή η επιθυμία πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Θέλω να δω ποια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας, γιατί θα κατέβει πολύς κόσμος στην Αθήνα. Πρέπει να υπάρξουν αυστηρά μέτρα για να προφυλαχθούν όλοι οι φίλαθλοι, χωρίς να κινδυνέψει κανένας».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ένιωσα χαρά για τον τελευταίο αγώνα της Τούμπας, καθώς ο άξιος πρωταθλητής στις αγνές καρδιές όλων των φιλάθλων ήταν ο ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα συνηθίζεται να είναι άλλος ο πραγματικός νικητής και άλλος στα χαρτιά. Ο πρωταθλητής βγήκε στις αίθουσες των δικαστηρίων. Όπως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδειξαν ωριμότητα, που την ζηλεύουν όλοι στην Ευρώπη, στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ την ίδια πρέπει να δείξουν και στον τελικό, χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν προκλήσεις, δεν θα πρέπει να παρασυρθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Για τις προκλήσεις του βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού κατά του ΠΑΟΚ: «Αυτά είναι απίστευτα και απαράδεκτα πράγματα, ειδικά από έναν βουλευτή. Όταν διάβαζα αυτά τα πράγματα δεν πίστευα στα μάτια μου, νόμιζα ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Έχει πέσει τόσο χαμηλά ο κύριος Ψαριανός, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βαριές εκφράσεις εναντίον του. Εξέθεσε τον εαυτό του ο κύριος Ψαριανός και λιγότερο τους ΠΑΟΚτσήδες και τους Μακεδόνες οπαδούς, αλλά και τους φίλους της Λάρισας».

Για τη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον τελικό του ΟΑΚΑ: «Είναι σημαντικό να βρίσκεται και ο Σαββίδης στον τελικό του κυπέλλου, γιατί έχει κάνει πολλές επενδύσεις στην Μακεδονία και Θράκη. Ανέβασε το τοπικό ΑΕΠ της Μακεδονίας και έδωσε δουλειά σε πολλούς συμπατριώτες μας, κάτι που τον κάνει ξεχωριστό ως άνθρωπο.

Επίσης σημαντική είναι η κοινωνική προσφορά του σε ποντιακά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους και άλλα φιλανθρωπικά σωματεία. Ο Ιβάν Σαββίδης δέχτηκε έναν άδικο πόλεμο από το αθηναϊκό κατεστημένο και θα πρέπει να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να δει την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ και να τον δει να σηκώνει το κύπελλο».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.