Header Ads


Unlabelled Εξελίξεις με «Λύμπε», τον «τρώει» ο Διαμαντόπουλος; - Φούντωσαν οι φήμες, δε «μασάει» ο Τίγρης

Εξελίξεις με «Λύμπε», τον «τρώει» ο Διαμαντόπουλος; - Φούντωσαν οι φήμες, δε «μασάει» ο Τίγρης


Τα πάνω-κάτω μετά την άφιξη Ουζουνίδη;


Η ΑΕΚ δεν είναι... Παναθηναϊκός και ο Μελισσανίδης δεν θα επιτρέψει τα ίδια.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι και επίσημα προπονητής της ΑΕΚ μετά τη συμφωνία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και πλέον… σηκώνει μανίκια. Δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές, αφού θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός άμεσα.

Ο Ουζουνίδης πήγε χθες στα γραφεία του Μελισσανίδη με τον μάνατζερ και επιστήθιο φίλο του, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Τον Διαμαντόπουλο που μέχρι πέρσι τον Γενάρη εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, αφού μετά την αποχώρηση του Λυμπερόπουλου, είχε μείνει κενή η θέση.

Και να που οι τρεις τους βρίσκονται πάλι, αυτή τη φορά στην ΑΕΚ. Και Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος και Διαμαντόπουλος. Τι θα γίνει με τη συνύπαρξη Διαμαντόπουλου – Λυμπερόπουλου, για τη σχέση των οποίων δεν είχαν ακουστεί τα… καλύτερα στο παρελθόν;

Τούτη τη φορά οι ρόλοι θα είναι ξεκάθαροι. Στην ΑΕΚ λειτουργούν άκρως επαγγελματικά και όχι όπως γινόταν στον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν, που ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε και δεν υπήρχαν διακριτοί ρόλοι. Ο Λυμπερόπουλος έχει ένα συγκεκριμένο πόστο και δεν πρόκειται να τον… κουνήσει κανείς.

Και ο Διαμαντόπουλος δεν έχει τις ίδιες βλέψεις με αυτές που είχε στον Παναθηναϊκό. Εκεί που του έδωσαν ρόλο γιατί δεν υπήρχε άλλος. Τώρα ο Διαμαντόπουλος έχει επιστρέψει στο… μανατζεριλίκι και ασχολείται με πολλές δουλειές. Μία απ’ αυτές ήταν να κλείσει και τον Ουζουνίδη στην επόμενη ομάδα του.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Na μην αρχιση η Μουρουρα,η Κλαψουρα, και το μικροβιο της Διχωνοιας ! Πανδορεςστα σπιτια σας αφηστε τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕ΅Σ να το χαρουν να το γιορτασουν ! εν ταξει ο Μανολο μας εδεσε ,μας ανεβασε,ΔΕΝ μασησε ,ανεδηξε τον Λιβαγια και Βρανιες με cojones μας πεταξε και ενα Γιουση,Γιακουμακη στο προταθλητησμο ! 19 Ελληνες και 5 Ελληνες Τερματοφυλακες ! Ο Μαρινος τα εχει ολα ετοιμα μπροστα του Μπορει να μας
    παρη στο Προσκηνημα με το τροπαιο στην Αγια Σοφια ??? Ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.