Header Ads


Unlabelled Πρεμιέρα τελικών για Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και ΑΕΚ

Πρεμιέρα τελικών για Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και ΑΕΚ


Στο κλειστό του Ρέντη (17:30) θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός της Handball Premier ανάμεσα σε Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και ΑΕΚ, με την τηλεοπτική μετάδοση να γίνεται από την ΕΡΤ3.


Ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται εναλλάξ (έδρα- έδρα), αρχής γενομένης από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».
Είναι η τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν που θα συναντηθούν με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το αήττητο στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για την 4η αγωνιστική (13/10/2017) η ομάδα του Πειραιά νίκησε 20-19 στο ΟΑΚΑ με τέρμα του Αλέξη Αλβανού στο 59:33, ενώ στο δεύτερο γύρο στου Ρέντη για την 15η αγωνιστική (7/2/2018) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 25-25.

Για τον θεσμό του κυπέλλου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 31/1/2018 στου Ρέντη για την προημιτελική φάση με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται, επικρατώντας με 26-18.

Δηλώσεις 

O διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Όλη την χρονιά παλέψαμε το πλεονέκτημα της έδρας και τώρα πρέπει να εξαργυρώσουμε αυτό που κατακτήσαμε στην κανονική διάρκεια. Είναι μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο μας, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό πρωταθλήματος στην πρώτη του χρονιά στο άθλημα.

Περιμένουμε την βοήθεια του κόσμου για να κάνουμε το 1-0 στη σειρά.
Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ προέρχεται από έναν τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου, ενώ εμείς από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων. Θεωρώ όμως μπαίνοντας στο γήπεδο όλα παραγκωνίζονται και μετράει η ψυχή, το πάθος και το καθαρό μυαλό.

Μυστικά δεν υπάρχουν, έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές φέτος με την ΑΕΚ, γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Το σημαντικό είναι να μείνουμε στο πλάνο μας».

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ Στάθης Ζαμπούνης επεσήμανε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Η ομάδα προέρχεται από μία δύσκολη σειρά αγώνων με την Ποτάισα Τούρντα. Θεωρώ ότι είναι πετυχημένη η παρουσία μας έως τώρα στη σεζόν, παρόλα αυτά περιμένουμε πως και πως τους τελικούς, έχουμε… δίψα για το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι η κούραση θα παίξει ρόλο, αντίθετα θα μας βοηθήσει ο αγωνιστικός ρυθμός που έχουμε αποκτήσει.

Περιμένω μία κλειστή σειρά, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Το πάθος και η ενέργεια τα θεωρώ αυτονόητα, οπότε θα νικήσει η ομάδα που θα δείξει μεγαλύτερη ωριμότητα και έμφαση στις λεπτομέρειες

Σίγουρα πάμε για την νίκη στου Ρέντη, αλλά είναι μόνο το πρώτο ματς των τελικών και ο δρόμος είναι μακρύς».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.