Header Ads


Πάμπλο Γκαρσία: «Πρωταθλήτρια στα χαρτιά η ΑΕΚ-Τραγικό αυτό που έκανε ο Όσκαρ»

Πάμπλο Γκαρσία: «Πρωταθλήτρια στα χαρτιά η ΑΕΚ-Τραγικό αυτό που έκανε ο Όσκαρ»


Ο Πάμπλο Γκαρσία εξαπέλυσε βολές κατά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. 


Ανώτερο της ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε πρωταθλήτρια στα χαρτιά, θεωρεί τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δε φοβήθηκα καθόλου μήπως χάσουμε το Κύπελλο. Έχουμε καλύτερους παίκτες από την ΑΕΚ. Είμαστε καλύτεροι και ατομικά και ομαδικά. Το πιο σημαντικό φέτος ήταν ότι είδαμε και είδαν όλοι ότι παίξαμε την καλύτερη μπάλα, ότι γίνεται σωστή δουλειά στην ομάδα. Το πρωτάθλημα το πήραν στα χαρτιά. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Μακάρι στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα». 

Παράλληλα, τα έβαλε και με τον Όσκαρ Γκαρθία για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ. «Ο Χιμένεθ μιλάει για την ομάδα του. Αυτοί, όμως, που παίξαμε μπάλα και γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι δεν είναι σωστό αυτό που έγινε. Ούτε αυτό που έκανε ο Όσκαρ Γκαρθία εδώ είναι σωστό. Είναι ότι πιο άσχημο μπορεί να συμβεί. Είναι τραγικό. Ο κόσμος ευτυχώς, καταλαβαίνει τι γίνεται». 

Τέλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει αυτή την στιγμή στόχο να αναλάβει την πρώτη ομάδα και εστιάζει στο έργο του στην Κ20, που θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει παίκτες στο σύλλογο. «Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και στη Ελλάδα. Γιατί να αγοράζουμε από το εξωτερικό;».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.