Header Ads


Unlabelled Μελισσανίδης για Λάζαρο: «Ας είναι και ο Μέσι, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος»

Μελισσανίδης για Λάζαρο: «Ας είναι και ο Μέσι, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με τη στάση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ξεκαθαρίζοντας στους συνεργάτες του πως ο παίκτης δεν ταιριάζει στις ηθικές αρχές της ΑΕΚ, λέγοντας επίσης: «να βγει να πει ποιος τον απείλησε»!


Όλα όσα έχουν συμβεί με την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο προκάλεσαν την οργή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος προς τους συνεργάτες του λέγοντας ότι ο παίκτης για λόγους σεβασμού δεν του κάνει και έτσι δεν έχει θέση στην ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Βέργης στη «LiveSport» μεταφέρει τα όσα έλεγε ο Τίγρης για τον Λάζαρο: «Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά' να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα».

Μάλιστα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ξεκαθάρισε: «Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. ΕΚτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες...».

Παράλληλα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις συζητήσεις του ανέφερε για το μοναδικό ραντεβού με τον Χριστοδουλόπουλο: «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι "αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες έχεις τελειώσει για εμάς". Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού».

Όσο για το θέμα με τις απειλές που ανέφερε σε δηλώσεις του ο διεθνής άσος, ο Μελισσανίδης έλεγε: «Να βγει να μας πει ποιος τον απείλησε. Να βγει τώρα να πει στον κόσμο ποιος και τι του είπε!»

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.