Header Ads


Unlabelled Άγνωστο παρασκήνιο με Λάζαρο - Γ. Μελισσανίδη: Έτσι προσπάθησε να τον κρατήσει στην ΑΕΚ!

Άγνωστο παρασκήνιο με Λάζαρο - Γ. Μελισσανίδη: Έτσι προσπάθησε να τον κρατήσει στην ΑΕΚ!


Η φιλία τους δεν στάθηκε αρκετή να τον κρατήσει στην Ένωση! - Άγνωστο παρασκήνιο! - Έτσι προσπάθησε να τον κρατήσει στην ΑΕΚ!


Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο φέρνει στο φως σήμερα η στήλη του Ευαγγελιστή στον "Κόκκινο Πρωταθλητή/Γαύρο", για το ραντεβού που δεν έγινε την Δευτέρα και για την προσπάθεια του γιου του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργου, να πείσει τον φίλο του, Λάζαρο, να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Διαβάστε τι γράφει το δημοσίευμα:

"Γράφτηκε πως ο Λάζαρος... έστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προχθές το βραδύ, στο ραντεβού που είχαν για να τα βρουν. Οι πληροφορίες της στήλης κι από την μία κι από την άλλη πλευρά δεν επιβεβαιώνουν πως υπήρχε τέτοιο ραντεβού. 

Ο άσος που δεν μπορούσε να πάει λόγω ενός θέματος υγείας της κόρης του (για αυτό είχε πάρει άδεια και για την επομένη, χθες δηλαδή, που απουσίασε από την προπόνηση της ΑΕΚ) έτσι κι αλλιώς θα έστελνε τον ατζέντη του.

Επίσης, ο Γιώργος Μελισσανίδης και όχι ο Δημήτρης, ήταν που επεδίωξε κάποια στιγμή την Δευτέρα να συναντηθεί με τον Χριστοδουλόπουλο στο κότερό του, που είναι αραγμένο στον Φλοίσβο.

Μια συνάντηση που θα είχε περισσότερο ανεπίσημο χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια του γιου Μελισσανίδη να πείσει τον φίλο του Λάζαρο. Για όσους δεν το γνωρίζουν οι δυό τους είχαν πολύ καλή σχέση και έκαναν παρέα...".

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.