Header Ads


Unlabelled Μελισσανίδης: «Είστε πανάξιοι πρωταθλητές, όποιον γουστάρουμε τον φέρνουμε»

Μελισσανίδης: «Είστε πανάξιοι πρωταθλητές, όποιον γουστάρουμε τον φέρνουμε»


Η ομιλία του αφεντικού της ΑΕΚ στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, τα μηνύματά του και η ατάκα για τον Λάζαρο.


Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε στα Σπάτα για να χαιρετήσει τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση πριν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στους παίκτες αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι είναι οι πανάξιοι πρωταθλητές και πως τη νέα σεζόν η ομάδα θα ενισχυθεί για να είναι ακόμα πιο δυνατή και να είναι ξανά πρωταθλήτρια.

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε! Η χρονιά ήταν για μας απόλυτη επιτυχημένη! Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. 

Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στεναχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις! Αλλά αυτό τελείωσε, πάει! 

Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές! Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε! 

Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο! Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες.

Παράλληλα, το αφεντικό της Ένωσης ζήτησε να μιλήσει με τους αρχηγούς της ομάδας προκειμένου να καταβληθεί άμεσα το πριμ για την κατάκτηση του τίτλου.

Εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τους έδωσε και αυτός συγχαρητήρια και επανέλαβε ότι η χρόνια ήταν απόλυτα επιτυχημένη, ζητώντας από τους παίκτες ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.