Header Ads


Unlabelled Τα βίντεο που θέλει να κάψει ο Λάζαρος!

Τα βίντεο που θέλει να κάψει ο Λάζαρος!


Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Χριστοδουλόπουλος έχει ξεφύγει.


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμα μεγάλο ρίσκο. Όπως όλα εκείνα που συνήθιζε να παίρνει στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Το pagenews.gr θυμίζει τις στιγμές που ο "LC7" απασχόλησε - εκτός από τις γκολάρες του - και με την αθυροστομία του εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν υπήρξε ποτέ ο τύπος που θα έσκυβε το κεφάλι. Δεν ήταν ποτέ ο ποδοσφαιριστής που αρκούνταν με τα λίγα. Ήθελε τα πολλά. Ήθελε να κερδίζει όλα εκείνα που βάσει της ποιότητάς του πίστευε ότι αξίζει. Ο Λάζαρος είναι έτοιμος να μπει σε ένα... μοναδικό κλαμπ ποδοσφαιριστών. Εκείνων που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα και των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Ελλάδας. Οι άνθρωποι της στατιστικής πρέπει να ψάξουν βαθιά στα κιτάπια τους για να βρουν ποιος και αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο.

Ο Λάζαρος είναι έτοιμος να κάνει και πάλι ένα βήμα που για εκείνον μοιάζει... απλό. Να αφήσει τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας για να φορέσει αυτή μιας άλλης. Και μάλιστα, παίρνοντας ένα ρίσκο που - αγωνιστικά - δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος πως θα του βγει σε καλό. Διότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια, έχει προοπτική μπροστά της, έχει μια βάση για το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, έχει ένα γήπεδο που έρχεται. Ό,τι θέλει, δηλαδή, ένας επαγγελματίας. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός μοιάζει να ξεκινά απ' την αρχή. Και σίγουρα, μοιάζει να είναι το τρίτο φαβορί πίσω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την κατάκτηση του επόμενου τίτλου.

Όμως για τον Λάζαρο δεν είναι η πρώτη φορά μιας μεγάλης αλλαγής που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Η πρώτη του μεγάλη μεταγραφή ήταν από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Τότε που στο κότερο του Νικόλα Πατέρα, μαζί με τη δική του μεταγραφή, είχε ζητήσει να έρθει και η κοπέλα του και να αγωνιστεί στο γυναικείο μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού του είχε κάνει το χατίρι προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα.

Στον Παναθηναϊκό πέρασε μια πενταετία, στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδος το 2010, άφησε "στίγμα", χωρίς ποτέ να γίνει ο νούμερο ένα σταρ. Ούτε ο νούμερο ένα αγαπητός στην εξέδρα. Εκείνη πάντα θα τον αμφισβητούσε. Για τα χρήματα που έπαιρνε, για το αν άξιζε τελικά όλη αυτή η... φασαρία, ακόμα και για το μαλλί του. Ναι, για το μαλλί του! Αυτή ήταν και η αιτία για τον πανηγυρισμό... έπος, όταν είχε σημειώσει ένα γκολ απέναντι στην Ξάνθη. Έτρεξε να πανηγυρίσει και ξεστόμισε την ατάκα που ακόμα και σήμερα τον συνοδεύει. "Έτσι σας γ@@@@, με αυτό το μαλλί".




"Δεν θέλει η που@@@"

Γενικά οι αντιδράσεις του μέσα στο γήπεδο υπήρξαν καταπληκτικές. Όσο και αθυρόστομες. Σε ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, η κάμερα τον πιάνει έπειτα από μια χαμένη ευκαιρία να τα βάζει με την μπάλα. "Δε θέλει η που@@@".



"Αυτό δεν είναι ματς, αυτό είναι έπος"

Ο Λάζαρος πήγε στην Ιταλία, σε ένα πρωτάθλημα που πάντα έλεγε ότι του ταίριαζε. Περιπλανήθηκε σε Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια για μια τριετία. Ο Αντρέα Στραματσόνι ήθελε να τον φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε ποτέ. Τελικά επέστρεψε στην ΑΕΚ "για να γίνω ξανά πρωταθλητής", όπως είπε.

Και έγινε. Και όχι μόνο έγινε, αλλά υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς (αν όχι ο σημαντικότερος) παίκτες της φετινής πορείας της Ένωσης. Εκείνο που όλοι θα θυμούνται από τον Λάζαρο περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο, θα είναι σίγουρα η γκολάρα με τη Λάρισα στον ημιτελικό Κυπέλλου. Νωρίτερα στη σεζόν, όμως, είχε γραφτεί ένα ποδοσφαιρικό... έπος. Το 3-2 επί του Ολυμπιακού, με τον Λάζαρο να είναι ο σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων. Και όταν έγινε αλλαγή να παραδέχεται μεγαλόφωνα πως "αυτό δεν είναι ματς, αυτό είναι έπος".

Η αντίδραση του Λάζαρου στο 12'30'' του βίντεο:



*pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.