Header Ads


Unlabelled Πρόβλημα με ΟΑΚΑ ενόψει του ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

Πρόβλημα με ΟΑΚΑ ενόψει του ΑΕΚ-ΟΣΦΠ


Εμπλοκή για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και στον ημιτελικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, μετά από έγγραφο της αστυνομίας.


Πρόβλημα έχει προκύψει σχετικά με την διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Πρωταθλήματος της Handball Premier ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 το μεσημέρι στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει πως το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» θα γίνει στις 18.00 της ίδιας ημέρας.

Έπειτα, από αυτή την εξέλιξη η Αστυνομία απέστειλε έγγραφο στις Διοργανώτριες Αρχές των δύο αθλημάτων, στο οποίο τονίζεται πως είτε θα πρέπει ένα από τα δύο παιχνίδια να αλλάξει ημέρα, ή στην περίπτωση που γίνουν την ίδια ημέρα να υπάρχει χρονικό διάστημα μεταξύ τους 5 ωρών. Η ΟΧΕ,με τη σειρά της έστειλε έγγραφο στο οποίο ενημέρωνε ότι ημερομηνία δεν μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης από την συχνότητα της ΕΡΤ3, αλλά μπορεί να το μεταφέρει μισή ώρα νωρίτερα (14:30) και αν το μπάσκετ μετατεθεί στις 19.30, θα μπορούν να γίνουν και τα δύο παιχνίδια την ίδια ημέρα. Όμως, ο ΕΣΑΚΕ αντί να προβεί σε αυτή την αλλαγή, μετέφερε και μισή ώρα νωρίτερα την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17.30.

Πλέον, η απόφαση βρίσκεται στα χέρια του Υφυπουργού Γιώργο Βασιλειάδη, αφού η Αστυνομία μετά από αυτή την εξέλιξη ενημέρωσε το Υπουργείο πως δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή και των δύο αγώνων.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.