Header Ads


Χιμένεθ: «Κλάψτε λιγότερο και χαρείτε για τον δεύτερο τίτλο της Ελλάδος, τον πρώτο δεν ήσασταν ικανοί να το πάρετε»

Χιμένεθ: «Κλάψτε λιγότερο και χαρείτε για τον δεύτερο τίτλο της Ελλάδος, τον πρώτο δεν ήσασταν ικανοί να το πάρετε»


Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια το Κύπελλο όμως δεν άφησε αναπάτηντη τη γνωστή ερώηση για το αν η ΑΕΚ στέφθηκε δίκαια Πρωταθλητρια.


Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου του Τελικού τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο ενώ εκνευρίστηκε όταν του έγινε η... γνωστή ερώτηση για το κατά πόσον θεωρεί πως η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Για τις συμπεριφορές απέναντί του στο τέλος: «Δεν ήταν απέναντί μου, ήταν απέναντι στην ΑΕΚ. Προτιμώ να το αφήνω στην ΑΕΚ, κάποιοι αισθάνονται γενναίοι όταν τους προστατεύει η μάζα. Τότε αισθάνονται ικανοί να προκαλέσουν, όταν είναι μόνοι τους δεν μπορούν να το κάνουν. Αυτό όμως πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί δεν είναι ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν καλύτερος, πήρε δίκαια το Κύπελλο. Νομίζω ότι εμείς το αναγνωρίζουμε σήμερα, αυτοί δεν το έκαναν. Στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια παίξαμε στο ένα με παίκτη λιγότερο για πολύ περισσότερο χρόνο, στο δεύτερο μέχρι την εισβολή ήταν 0-0. Θέλαμε να κερδίσουμε το Κύπελλο όμως δεν το αξίζαμε».

Για το τι έφταιξε: «Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι πριν φύγουμε από το ξενοδοχείο φώναζαν πολύ δυνατά. Δεν μπορώ να καταλάβω ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικοί για εμάς να μην μπορούν να φτάσουν σε ένα επίπεδο».

Για την επόμενη ημέρα και έναν απολογισμό για την χρονιά που κλείνει: «Καλύτερα να τα πείτε εσείς. Γνωρίζετε περισσότερα από εμένα. Δεν έχω κάτι να πω. Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα γιατί το έδειξε στα ντέρμπι. Χρειάστηκε για να κερδίσουμε τον κάθε πόντο να κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια. Παίζαμε σε μία αντίπαλη ομάδα που πάντα είχε έξτρα κίνητρο. Μέχρι τον Φλεβάρη παίζαμε Τετάρτη Κυριακή, είχαμε τραυματισμούς και ήμασταν η καλύτερη ομάδα».

Για το μήνυμα του στον κόσμο: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον κόσμο της ΑΕΚ που είναι πρωταθλητές μετά από 24 χρόνια. Τον δεύτερο τίτλο δεν καταφέραμε να τον κατακτήσουμε. Πέρσι τον χάσαμε άδικα, φέτος το χάσαμε δίκαια. Να πάρουμε δύναμη και την επόμενη χρονιά η ΑΕΚ να βρίσκεται στην ίδια θέση. Έχουμε αξιολογήσει το ρόστερ μας, είμαστε καλύτεροι. Είμαστε πιο δυνατοί και μακάρι να μην χρειαστεί να περιμένουμε τόσα χρόνια για ένα πρωτάθλημα. Να είναι χαρούμενος ο κόσμος».

Για το κίνητρο των άλλων ομάδων: «Το ξέρω αλλά δεν έχω αποδείξεις».

Για το μήνυμα στις μπλούζες του ΠΑΟΚ περί νταμπλ: «Είναι πολύ αγωνιστικό αυτό, για αυτό δίνω συγχαρητήρια».

Για την μάχη του πρωταθλήματος που κρίθηκε στο ματς της Τούμπας: «Στο ποδόσφαιρο αυτό που ακολουθούμε είναι αυτό που αποφασίζει ο διαιτητής και τους κανόνες που υπάρχουν. Παραπονιέστε για τους βαθμούς που χάσατε αλλά κανείς δεν μιλάει για τους βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό πέρσι. Μπορείτε να κλαίτε λιγότερο και να χαρείτε για τον δεύτερο τίτλο της Ελλάδος, τον πρώτο δεν ήσασταν ικανοί να το πάρετε».

Για τον αν τον ενοχλεί ο δεύτερος χαμένος τελικός και για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Φυσικά και με ενοχλεί. Στον περσινό τελικό ήταν άδικο. Ευτυχώς φέτος ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Έδωσε ένα σωστό πέναλτι, ένα σωστό φάουλ και δύο σωστές αποβολές. Φυσικά και θα πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο. Έχουμε αρκετό καιρό που μιλάμε, η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσω και εγώ το ίδιο».

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.