Header Ads


Unlabelled Ανοιχτή η αγκαλιά της ΑΕΚ για τον Γιόχανσον

Ανοιχτή η αγκαλιά της ΑΕΚ για τον Γιόχανσον


Παρά την στάση του Σουηδού στο θέμα της ανανέωσης η ΑΕΚ είναι έτοιμη να τον κρατήσει τώρα που τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ άσχημα για τον Γιάκομπ σε ότι αφορά την καριέρα του. 


Ανοιχτό κρατάει η ΑΕΚ το θέμα Γιόχανσον όπως αναφέρει σήμερα η ΩΡΑ και πραγματι ισχύει.

Ο 28χρονος Σουηδός μέσος είναι ουσιαστικά ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει όμως τα δεδομένο δεν είναι και τα καλύτερα για αυτόν.

Η πορεία της αποθεραπείας του δεν είναι ανάλογη με αυτή του Μάνταλου παρότι τραυματίστηκε λίγες μέρες μετά τον αρχηγό της ΑΕΚ, η Εθνική Σουηδίας θα πάει στο Μουντιάλ χωρίς αυτόν και προτάσεις τουλάχιστον αυτές που περίμενε δεν υπάρχουν.

Οι εξελίξεις αυτές επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ που ουσιαστικά ήταν τελειωμένο αρνητικά μετά και την τελευταία άρνηση του Γιάκομπ να μπει καν σε συζήτηση πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα όταν επέστρεψε στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας που όμως έγινε κυρίως στην Σουηδία και με ευθύνη των γιατρών της Εθνικής.

Ο Γιάκομπ έχει στεναχωρήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ όχι επειδή δεν ανανέωνε αλλά γιατί δεν μπήκε ουσιαστικά σε συζήτηση αρνούμενος να πει έστω ένα ποσό που θέλει για να μείνει από την άνοιξη του 2017 μέχρι τώρα, όμως η εκτίμηση τόσο στα προσόντα του όσο και στον επαγγελματισμό του υπάρχει πάντα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές λοιπόν η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ανοίξει την αγκαλιά της και να δώσει ένα νέο συμβόλαιο και μια νέα ευκαιρία στον Γιόχανσον να συνεχίσει με την ομάδα που τον ανέδειξε και να ριζώσει εδώ διεκδικώντας τίλους και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι όλα αυτά με ρίσκο βέβαια αφού η ΑΕΚ δεν είχε τον έλεγχο της αποθεραπείας του και είναι δεδομένο πως σήμερα που μιλάμε δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί όπως θα έπρεπε βάσει του πλάνου των έξι μηνών που ακολουθεί η ΑΕΚ με τις οδηγίες του Λάκη Νικολάου σε αυτές τις περιπτώσεις.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι και ο ίδιος φαίνεται να βλέπει πλέον διαφορετικά μια τέτοιο προοπτική όμως θα πρέπει να το δείξει έμπρακτα.

Το θέμα ίσως ανοιξει λοιπόν για τελευταία φορά αφού η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα είναι δίπλα στα παιδιά της όμως πρέπει κι ο Γιόχανσον από την πλευρά του να αλλάξει στάση επιτέλους και να δείξει πως θέλει να μείνει στην μοναδική ομάδα που συνεχίζει να τον βλέπει όπως τον έβλεπε πριν την μεγάλη ατυχία που του συνέβη με την ρήξη χιαστών που έφερε και την απώλεια της θέσης στην Εθνική για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.