Header Ads


Unlabelled Χαμός με τον παικταρά που θέλουν οι «μεγάλοι» - Μένει ελεύθερος και θα γίνει… μάχη!

Χαμός με τον παικταρά που θέλουν οι «μεγάλοι» - Μένει ελεύθερος και θα γίνει… μάχη!


Εξελίξεις με ξένο άσο, που είναι το... μήλον της έριδος για τις ελληνικές ομάδες!


Το όνομα του Τεέμου Πούκι «παίζει» δυνατά για Ελλάδα, αφού ο Φινλανδός άσος έχει συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, αλλά και την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Ο δρόμος των δύο ελληνικών συλλόγων ώστε να κινηθούν για τον διεθνή επιθετικό φαίνεται πως ανοίγει για τα καλά, αφού ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεκ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι ο Πούκι αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε και θα μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο της Δανίας το καλοκαίρι!

«Ο Τεέμου έχει αποδείξει την αξία του ως σκόρερ στο πρωτάθλημα και έχει αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορα στιλ παιχνιδιού και με διαφορετικούς προπονητές. Είμαστε σίγουροι, πως όποιο κι αν είναι το επόμενο βήμα του θα τα πάει καλά. Δεν είναι μυστικό πως προσπαθούμε εδώ και 1,5 χρόνο να φτάσουμε σε συμφωνία μαζί του, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Το σεβόμαστε και για αυτό ευχόμαστε στον Πούκι και στην οικογένειά του καλή τύχη στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπεκ και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.