Header Ads


Unlabelled Απίστευτη κίνηση αλά... Ζοτς του Χιμένεθ για να τρελάνει τους παίκτες!

Απίστευτη κίνηση αλά... Ζοτς του Χιμένεθ για να τρελάνει τους παίκτες!


Δεν παίζεται με τίποτα ο Μανόλο...! - Θα μασάνε σίδερα με τον ΠΑΟΚ οι παίκτες της Ένωσης!


Θυμίζει Ζέλικο Ομπράντοβιτς αυτό που σκέφτεται ο Ισπανός για τον τελικό.

«Ήταν καταπληκτικό αυτό που ζήσαμε όλοι. Το απολαύσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Το αξίζαμε Όμως η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το δείξουμε ξανά. Πρέπει από τώρα, να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να δουλέψουμε συγκεκριμένα για τον τελικό. Έχετε διαβάσει τι γράφεται και έχετε ακούσει τι ακούγεται. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να δώσετε τις δικές σας απαντήσεις, μέσα στο γήπεδο».

Με αυτά τα λόγια ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να κρατήσει ζωντανό το κίνητρο των παικτών του, να τους βγάλει από το μυαλό τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα και να τους δείξει τον δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ.

Όμως ο προπονητής της ΑΕΚ σκοπεύει να προχωρήσει ακόμα περισσότερο σε... άλλα κόλπα, ώστε οι παίκτες του να μπουν στον τελικό του Σαββάτου "πορωμένοι" για την κατάκτηση και αυτής της κούπας.

Ο Ισπανός είναι διατεθειμένος αν χρειαστεί ακόμα και να δείξει δημοσιεύματα στους ποδοσφαιριστές του με όσα γράφονται για εκείνους. Για "χάρτινη" πρωταθλήτρια, για πρωτάθλημα που κρίθηκε στα δικαστήρια και όχι στα γήπεδα και άλλα διάφορα. Με αυτό τον τρόπο, που θυμίζει... Ομπράντοβιτς, θέλει να τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο το κίνητρο για τη νίκη.

Θυμίζουμε πως δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, είχε κολλήσει στους τοίχους των αποδυτηρίων όλα εκείνα τα πρωτοσέλιδα και τα δημοσιεύματα στα οποία αμφισβητούσαν τους παίκτες του και την ομάδα του. Κι έτσι τους έκανε να μπαίνουν στο παρκέ με το... μαχαίρι στα δόντια για να αποδείξουν σε όλους πως είναι ανώτεροι.


Αυτό θέλει και ο Χιμένεθ. Να δει στον τελικό μάτια που γυαλίζουν και να δώσει ένα οριστικό τέλος στην αμφισβήτηση που υπάρχει για την ομάδα του από... Θεσσαλονίκη μεριά.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.