Header Ads


Unlabelled «Ο Σάκοτα θα αποφασίσει αν θα είναι προπονητής στην ΑΕΚ»

«Ο Σάκοτα θα αποφασίσει αν θα είναι προπονητής στην ΑΕΚ»


Οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ για την υπόθεση του Ντράγκαν Σάκοτα.


Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα… αποφασίσει για το αν θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Γιώργος Νικολάου επιβεβαίωσε ότι -σε ένδειξη σεβασμού στην ιστορία του και στα όσα πέτυχε και φέτος- ο Ντράγκαν Σάκοτα θα αποφασίσει ο ίδιος το μέλλον του, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ δήλωσε πως η «Βασίλισσα» την επόμενη σεζόν θα βασιστεί στον ήδη υπάρχον ελληνικό κορμό, ενώ σημείωσε ότι οι επαφές συνεχίζονται κανονικά για το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Νικολάου:

Για το ποια είναι η αίσθηση μετά το τέλος της σεζόν: «Όταν παίρνεις δυο τρόπαια πώς μπορεί να είναι; Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Όχι ότι δεν το πιστεύαμε, αλλά είναι διαφορετικό να το βλέπεις να γίνεται στην πράξη. Αυτά που έγιναν φέτος δεν έγιναν μόνο από τους παίκτες. Υπήρξε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους στον οργανισμό, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο.

Φεύγει μια χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις, η οποία είχε ένα αποτέλεσμα που έβαλε ψηλά τον πήχη. Ήταν μια από τις κορυφαίες χρονιές στην ιστορία της ΑΕΚ. Για να συμβεί όμως αυτό συσπειρώθηκαν οι πάντες στην ομάδα και φυσικά ο κόσμος. Ένα γρανάζι απ’ όλα αυτά να μην είχε δουλέψει, μπορεί να μην είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το ποιος θα είναι ο προπονητής τη νέα σεζόν και αν θα μείνει ο Σάκοτα: «Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Σάκοτα για να ξέρω. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτός θα αποφασίσει το μέλλον του. Είμαστε υποχρεωμένοι από σεβασμό σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία της ΑΕΚ, να περιμένουμε τις αποφάσεις του. Είναι ακόμα 29 Μαΐου και δεν υπάρχει βιασύνη. Όταν έρθει η ώρα θα μάθουμε την απόφασή του. Ο ίδιος είπε όταν τελείωσε η χρονιά ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει σε οποιοδήποτε πόστο στην ΑΕΚ.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο κ. Σάκοτα λειτουργεί αυτόνομα. Υπάρχουν συνεχείς επαφές με τη διοίκηση. Η επόμενη μέρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα συμπεριλαμβάνει τον Ντράγκαν Σάκοτα. Είτε με τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή, είτε με τον ρόλο του προπονητή. Σε μια κρίσιμη σεζόν όπου όλα έδειχναν να χάνονται είχε καθοριστικό ρόλο για να υπάρξει το αποτέλεσμα που τελικά υπήρξε».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Είναι βασικό το ποιος θα είναι ο προπονητής. Όταν αποφασιστεί αυτό θα μπουν σε τάξη κάποια πράγματα και θα καθοριστεί και αυτό. Ο κ. Αγγελόπουλος έχει δείξει ότι πάντα δίνει το κάτι παραπάνω, οπότε είναι παρακινδυνευμένο να κάνεις προβλέψεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δοθεί βάση στον παρόντα ελληνικό κορμό και θα μπουν πινελιές με ξένους παίκτες». 

Για τη φάση που βρίσκονται οι συζητήσεις για το γήπεδο: «Αυτό είναι ένα θέμα που μας βάζει πιπέρι στο στόμα ο Αγγελόπουλος όταν μιλάμε. Είναι ο μόνος που γνωρίζει τις λεπτομέρειες αυτού του θέματος. Η ΚΑΕ και ο κ. Αγγελόπουλος έχουν ως αρχή να μιλάνε μόνο όταν έχουν κάτι συγκεκριμένο. Το βέβαιο είναι ότι οι επαφές συνεχίζονται, οπότε ο κόσμος να μην αποθαρρύνεται».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.