Header Ads


Unlabelled Κίνηση-μπαμ για...Αραούχο ο Μελισσανίδης! - Πόσα σκάει ο Τίγρης!

Κίνηση-μπαμ για...Αραούχο ο Μελισσανίδης! - Πόσα σκάει ο Τίγρης!


Εξέλιξη που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Αργεντινού.


Ο Πέδρο Κόντε πραγματοποίησε μια ακόμα εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς με τα 14 γκολ που πέτυχε, αποτέλεσε τον τρίτο σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από Πρίγιοβιτς και Ανσαριφάρντ.

O Ισπανός επιθετικός ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ παρακολουθείται εδώ και καιρό από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο φερόταν να έχει συμφωνήσει.

Ωστόσο, τα δεδομένα στην υπόθεση έχουν ανατραπεί, αφού όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου φέρονται να έχουν αλλάξει γνώμη και είναι πολύ πιθανό να κάνουν πίσω στην περίπτωση του Ισπανού, ο οποίος μέχρι πρότινος θεωρούταν «κλεισμένος».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται πως… άνοιξε την όρεξη στην ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι διοικούντες της Ένωσης ενημερώθηκαν ότι δεν υφίσταται η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και ξεκίνησαν επαφές με την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Κόντε!

Ο Δικέφαλος τσεκάρει περιπτώσεις επιθετικών, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν υπάρχει τρόπος να παραμείνει ο Σέρχιο Αραούχο, και ο Κόντε «παίζει» ως υποψήφιος αντικαταστάτης του. Με αυτό τον τρόπο βέβαια, η ΑΕΚ πιέζει την πλευρά Αραούχο, αλλά και τη Λας Πάλμας να... λογικευτεί όσον αφορά τις απαιτήσεις της, διαφορετικά όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός, υπάρχουν κι αλλού... πορτοκαλιές.

Αυτό που περιπλέκει την υπόθεση, ωστόσο, είναι οι απαιτήσεις του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να… ξεπουλήσει το μεγάλο αστέρι της ομάδας του.

Για τον Ισπανό φημολογείται ότι υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 800.000 ευρώ, όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Χριστοβασίλης δεν την αναγνωρίζει και ζητά 1.000.000 για να παραχωρήσει τον Ισπανό!

Το ποσό είναι μεγάλο και η ΑΕΚ δεν φέρεται διατεθειμένη να ανέβει τόσο ψηλά για τον Ισπανό άσο. Ο Kόντε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, γεγονός που αποτελεί «σύμμαχο» οποιουδήποτε υποψηφίου αγοραστή, αφού αν ο ΠΑΣ δεν τον πουλήσει φέτος κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς χρήματα του χρόνου. Συνεπώς, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για τον Ισπανό γκολτζή.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.