Header Ads


Unlabelled Ετοιμάζει «χτυπήματα» η ΑΕΚ - Σκάει έκπληξη μεγατόνων με τον… σίγουρο;

Ετοιμάζει «χτυπήματα» η ΑΕΚ - Σκάει έκπληξη μεγατόνων με τον… σίγουρο;


Τι «τρέχει» με top όνομα;


Εχθές, εδώ στο sportdog.gr, αποκαλύψαμε τις φήμες που υπάρχουν για τον Μανόλο Χιμένεθ και αναφέρουν ότι από τη στιγμή που δεν έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία του με την ΑΕΚ, όλα είναι πιθανά για το μέλλον του, τονίζοντας, βέβαια, ότι αυτή τη στιγμή τα πάντα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην ομάδα και πως στην Ένωση θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να πέσουν και οι υπογραφές.

Το συγκεκριμένο «θέμα», λοιπόν, φαίνεται πως είναι υπαρκτό, από την άποψη ότι ακόμα δεν υπάρχει τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και γι’ αυτό δεν υπάρχουν και ανακοινώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει, φυσικά, ότι κάτι «παίζει», ή πως υπάρχει περίπτωση ο Ισπανός τεχνικός να «κρεμάσει» την ΑΕΚ.

Πάντως, το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» τονίζει ότι «στην τελική ευθεία για Μανόλο», ενώ το πρωτοσέλιδο του «Sportime» πως «πες το si – κορυφώνονται οι επαφές με την πλευρά του Χιμένεθ», επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως απομένουν ακόμα να γίνουν συζητήσεις για επισημοποιηθεί το νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, χαρακτηριστικός είναι ακόμα και ο τίτλος στη «Live Sport», όπου αναφέρει πρωτοσέλιδα την ατάκα που  φέρεται να έχει πει ο Μανόλο Χιμένεθ («φέρτε μου killer») στη διοίκηση, κάτι που ίσως να «αποκαλύπτει» τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο Ισπανός τεχνικός όσον αφορά τα μεταγραφικά.

​Ενδεχομένως, δηλαδή, ο 54χρονος τεχνικός να θέλει να έχει πιο ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ κι αυτό ίσως να είναι ένα «εμπόδιο» πριν πει το οριστικό «ναι» στην πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Άλλωστε, για χθες ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του δικηγόρου του Μανόλο Χιμένεθ με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση για να προχωρήσουν οι συζητήσεις, ωστόσο «περιέργως» δε βγήκε τίποτα προς τα έξω για το τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερες απορίες.

Δεν είναι πρώτος ο Γκερέρο

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η περίπτωση του Μιγκέλ Άνχερ Γκερέρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λεγανιές και αποτελεί εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, όντως απασχολεί σοβαρά την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο 28χρονος εξτρέμ, οποίος φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είχε 4 γκολ και 3 ασίστ σε 22 αγώνες, δεν είναι η πρώτη επιλογή στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Άλλη περίπτωση είναι ο κορυφαίος στόχος της Ένωσης, ωστόσο το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.



sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.