Header Ads


Unlabelled Αναστασιάδης: "Κατεβάσαμε από το αεροπλάνο τον Χριστοδουλόπουλο για να μην πάει στην ΑΕΚ"

Αναστασιάδης: "Κατεβάσαμε από το αεροπλάνο τον Χριστοδουλόπουλο για να μην πάει στην ΑΕΚ"


Ο Άγγελος Αναστασιάδης θυμήθηκε πώς ο ΠΑΟΚ "έκλεψε" από την ΑΕΚ τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη "σκληρό Πόντιο που δεν τα παρατά ποτέ".


Συνέντευξη στον "FAIR PLAY FM 96,1", παραχώρησε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, σχολιάζοντας την τρέχουσα σεζόν στη Super League, τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο "Δικεφάλους" και την απόδοση δύο εκ των παικτών - "κλειδιών", Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Δημήτρη Πέλκα. Αναλυτικά όσα είπε.

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Ήταν άσχημο αυτό που έγινε, να κριθεί ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά. Έγιναν πολλά λάθη από όλες τις πλευρές και ο καθένας το αντιμετωπίζει από τη δική του σκοπιά. Όλα αυτά πήγαν το ποδόσφαιρο προς τα πίσω κι εύχομαι να μην ξανασυμβούν. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο το καταστρέψαμε".

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρθία: "Θυμάμαι ένα παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όπου υπήρχαν μόνο οπαδοί του Άρη. Στο ημίχρονο αναγκάστηκα να αλλάξω ρούχα, καθώς ήμουν μούσκεμα από τα νερά και τους καφέδες που δέχθηκα. Είχα φάει μια… νταλίκα μπουκάλια νερό, όπως και οι συνεργάτες μου. Η απόφασή μου ήταν να καθίσουν όλοι στον πάγκο. Το παιχνίδι τελείωσε κανονικά, καθώς όλα αυτά ήταν εξωαγωνιστικά. Πάντως, μη νομίζετε ότι ο κόσμος δε βλέπει και δεν κρίνει. Ενώ γελάει όλη η Ελλάδα, άλλοι παίρνουν αποφάσεις".

Για τον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: "Είναι ένα ντέρμπι που θέλουν να το κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Υπάρχει φέτος κι ένας λόγος παραπάνω, εξαιτίας όσων συνέβησαν στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος θέλει να πάρει μία ρεβάνς, οι παίκτες θέλουν να πάρουν ρεβάνς. Είναι στην… κόψη του ξυραφιού από πολλές πλευρές. Φοβάμαι μην το εξωαγωνιστικό επηρεάσει το αγωνιστικό κομμάτι. Όλοι πρέπει να συνδράμουν ώστε να μην υπάρξει εξωαγωνιστικό πρόβλημα. Αν δε γίνει αυτό, φοβάμαι ότι πάλι θα αρχίσουμε να μιλάμε για… χαρτομάντηλα, για δικαστήρια. Στη φάση που περνάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο ευχές μπορούμε να κάνουμε. Είναι ένα παιχνίδι ισορροπημένο, θα πάει στη δύναμη και στην τακτική. Θα το πάρει η ομάδα που θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη και θα τη βοηθήσει ο Θεός. Θα είναι κλειστό παιχνίδι, δε θα έχει πολλές φάσεις, θα φοβάται ο… Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Ελπίζω και πιστεύω να είμαστε εμείς οι νικητές, γιατί αξίζει ο ΠΑΟΚ ο φετινός να πάρει έναν τίτλο. Η ευχή μου είναι να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι. Έβλεπα χθες το γαλλικό τελικό Κυπέλλου. Γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε κι εμείς κάτι ανάλογο; Εύχομαι, λοιπόν, να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στον τελικό και μακάρι το Κύπελλο να πάει στον Πύργο το Λευκό".

Για τη φετινή παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου: "Ο Λάζαρος είναι ένα παιδί που το είχα φέρει εγώ στον ΠΑΟΚ και μάλιστα τον… κατεβάσαμε από το αεροπλάνο για να μην πάει στην ΑΕΚ. Έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και τώρα έχει ωριμάσει πολύ περισσότερο. Έχει πολλά προσόντα και πλέον χρησιμοποιεί και το μυαλό του. Όντως έχει κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Έχει μία ακόμα τετραετία να δώσει πράγματα"..

Για τον Δημήτρη Πέλκα: "Χαίρομαι πολύ, γιατί εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και καλό παιδί. Τον είχα μαζί μου σε μία προετοιμασία στο Ελατοχώρι και το είχα σε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Δυστυχώς τότε αποφάσισαν μαζί με τον μάνατζέρ του να πάει στην Πορτογαλία. Είναι, πάντως, ένα παιδί που δείχνει το DNA της ομάδας. Πολύ καλός είναι και ο Πασχαλάκης. Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, θα αναγκάσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον καλέσει. Βέβαια, αυτά δε με νοιάζουν από τη στιγμή που είναι καλός στην ομάδα του".

Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης ενισχύσει περαιτέρω τον ΠΑΟΚ ενόψει των προκριματικών του Champions League: "Ο Ιβάν έχει ένα θετικό, ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Είναι σκληρός Πόντιος από πολλές πλευρές, είναι αγύριστο κεφάλι. Έχει βάλει στο μυαλό του να πάει ψηλά τον ΠΑΟΚ και θα το κάνει. Είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα και να… βοηθηθεί από την ομάδα. Ζητάει, δηλαδή, ανταπόκριση. Έχει μεγάλο όραμα για τον ΠΑΟΚ κι εύχομαι να του δοθούν όλα πιο γρήγορα από ό,τι μέχρι στιγμής, καθώς μέχρι στιγμής έχει δώσει πολλά κι έχει πάρει πολύ λίγα. Έκανε ένα λάθος φέτος και το παραδέχθηκε. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τρελαθεί και κάνει ένα λάθος. Βοηθάει πολύ κόσμο και πιστεύω κάποια στιγμή ο Θεός θα του τα δώσει απλόχερα".

Για το ζήτημα υγείας της συζύγου του και τη δωρεά οργάνων: "Είμαι μέσα στο Ωνάσειο από τις 8 το πρωί ως τις 11 το βράδυ και δεν μπορώ να ευχηθώ ούτε στο μεγαλύτερό μου εχθρό να δει αυτά που βλέπω. Μου έχουν κάνει προσεγγίσεις, αλλά δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν ούτε τον εαυτό μου αν δεν είμαι 100% συγκεντρωμένος. Αυτό που μου δίνει κουράγιο είναι όταν βλέπω στο νοσοκομείο παιδάκια καλωδιωμένα και λέω ότι «εγώ είμαι καλά». Γι’ αυτό παροτρύνω τον κόσμο να γίνει δότης. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ θα κάνει μία μεγάλη καμπάνια. Μακάρι να γίνουν όλοι δότες, θέλω να το περάσετε δυνατά αυτό το μήνυμα. Όταν φεύγει κάποιος από τη ζωή, μακάρι να δίνει ζωή".

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.