Header Ads


Unlabelled Η καψούρα του λαού της ΑΕΚ μένει ελεύθερος!

Η καψούρα του λαού της ΑΕΚ μένει ελεύθερος!


Τι συμβαίνει με την ομάδα του, τι δήλωσε ο εκπρόσωπός του.


Στην παρουσία του Νάτσο Σκόκο στη Ρίβερ Πλέιτ αλλά και στο μειωμένο χρόνο συμμετοχής του το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε με δηλώσεις του σε Μέσο της Αργεντινής ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Φαμπιάν Σολντίνι.

Ο Σκόκο παρά το γεγονός πως ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός, στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει να έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα τον «Μιλιονάριος», με τον τεχνικό του συλλόγου, Μαρσέλο Γκαλάρντο να δείχνει να προτιμά τον Λούκας Πράτο. Μάλιστα υπάρχει έντονη φημολογία πως οι σχέσεις του με τον τεχνικό της Ρίβερ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Το γεγονός αυτό διαψεύστηκε από τον εκπρόσωπο του Αργεντίνου, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε πως μπορεί πρόθεσή του να είναι να μείνει στη Ρίβερ, ωστόσο αν ο χρόνος συμμετοχής του δεν αυξηθεί το επόμενο διάστημα θα πρέπει να επανεξετάσει τις επιλογές του.

«Δεν έχει συμβεί κάτι εξωαγωνιστικό. Όλα όσα ακούγονται είναι φήμες. Αυτή τη στιγμή ο Πράτο είναι βασικός και ο Νάτσο είναι η εναλλακτική του. Οι δυο τους έχουν διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και μπορούν να αγωνιστούν μαζί, ωστόσο προτεραιότητα του προπονητή είναι ένας επιθετικός όπως ο Πράτο και όχι ο Σκόκο» τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας στη συνέχεια πως «ο Νάτσο είναι χαρούμενος στη Ρίβερ. Το μέλλον του το βλέπω εδώ, ωστόσο πιστεύω πώς να μην παίζει δεν βοηθά ούτε τον ίδιο ούτε τη Ρίβερ. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του και θα δούμε τι θα συμβεί. Αν δεν τον υπολογίζουν, θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας. Αν τον υπολογίζουν θα συνεχίσουμε εδώ». 

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.