Header Ads


Το πλάνο για τη φιέστα της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια!

Το πλάνο για τη φιέστα της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια!


Όλο και περισσότερο προς τη σκέψη να γιορταστεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος στα ιερά της χώματα τείνει η ΑΕΚ. Οι σκέψεις για γύρο θριάμβου με πούλμαν στη Ν. Φιλαδέλφεια και επίσκεψη στο μπάσκετ.


Κάθε μέρα που περνάει μοιάζει και πιο πιθανό το ενδεχόμενο η φιέστα της ΑΕΚ να πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως είναι γνωστό, το γεγονός ότι η συνεδρίαση του Διαιτητικού είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (και η απόφαση μπορεί να βγει ακόμα και Παρασκευή) δεν αφήνει χρονικά περιθώρια ώστε να προετοιμαστεί γιορτή στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, μοιάζει να προκρίνεται η ιδέα για τα ιερά εδάφη του συλλόγου, η οποία θεωρείται προτιμότερη και για συμβολικούς λόγους. Εξάλλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρίσκεται το τριήμερο ακόμα μεγαλύτερος όγκος φίλων της ΑΕΚ, αφού θα έχουν ταξιδέψει και πολλοί από την επαρχία για το Champions League του μπάσκετ.

Εφόσον ληφθεί λοιπόν οριστικά η απόφαση να γιορταστεί εκεί η κατάκτηση του τίτλου, η απονομή του τροπαίου θα γίνει στη Ριζούπολη. Στη συνέχεια η ομάδα -επιβιβασμένη σε διώροφο ανοιχτό πούλμαν- θα περάσει από τους κεντρικούς δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και η κορύφωση των πανηγυρισμών θα γίνει έξω από το οικόπεδο της «Αγια-Σοφιάς», όπου και θα σταματήσει.

Παράλληλα υπάρχει η σκέψη, σε περίπτωση πρόκρισης της μπασκετικής ομάδας στον τελικό του Champions League, οι ποδοσφαιρικοί πρωταθλητές να βρεθούν στο πλευρό της και να παρευρεθούν (μαζί με την κούπα) στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.