Header Ads


Unlabelled Απίστευτα «σκηνικά» στα δημοσιογραφικά του τελικού με τις κόκκινες σε Μαουρίτσιο και Βράνιες

Απίστευτα «σκηνικά» στα δημοσιογραφικά του τελικού με τις κόκκινες σε Μαουρίτσιο και Βράνιες


Πριν τον τελικό του Κυπέλλου έγινε ο κακός χαμός για το ποιος διαιτητής θα σφυρίξει την αναμέτρηση φωτιά ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.


Ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα, βρήκε τη λύση της ξένης σφυρίχτρας, με τον ορισμό του Φερνάντεθ Μπορμπαλάν.

Ο Ισπανός ήταν κυριολεκτικά ο άρχοντας της αναμέτρησης. Γι'αυτό μετά από έναν ακόμα (επεισοδιακό στις κερκίδες) τελικό δεν έχουμε τίποτα να πούμε για τη διαιτησία.

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν και η συμπεριφορά των παικτών και των δύο ομάδων στο γήπεδο απέναντι στο διαιτητή. Οι τόνοι δεν ανέβηκαν ποτέ. Ο ίδιος δεν χάριζε... κάστανο. Έκοψε το καρπούζι στη μέση και μοίρασε και τα σπόρια.

Κανείς Ελληνας διαιτητής δεν θα έβγαζε απ’ ευθείας κόκκινη στον Μαουρίτσιο, κανείς Ελληνας δεν θα απέβαλλε τον Βράνιες, ο οποίος έφυγε εκτός γηπέδου αδιαμαρτύρητα, όπως και ο Βραζιλιάνος.

Στην περίπτωση που σφυρούσε Έλληνας ρέφερι, οι ποδοσφαιριστές που θα τιμωρούσε δεν θα έφευγαν, όπως έφυγαν αυτοί, χωρίς καν να σηκώσουν κεφάλι, αλλά θα τον πήγαιναν... καροτσάκι.

Είναι δεδομέναο, ότι και η υποδοχή των αποφάσεων τους από την την εξέδρα δεν θα ήταν, όπως η χτεσινή. Για πρώτη φορά σε ελληνικό γήπεδο, ακούστηκαν στα δημοσιογραφικά, κατηγορίες για τον Βόσνιο αμυντικό και όχι για την απόφαση του διαιτητή. Μιλάμε για σκηνικά, που κανείς δεν θα φανταζόταν πριν μερικά χρόνια, ότι θα συμβούν.

Η κάλλιστη διαιτησία του τελικού δεν αναιρεί το απαράδεκτο της κίνησης της ΕΠΟ να εμπιστευθεί τις τύχες ενός κρίσιμου αγώνα σε ξένη σφυρίχτρα.

Η ομοσπονδία έδειξε την ανικανότητά της. Η διοίκηση δεν κατάφερε να τηρήσει τις ισορροπίες και υπέπεσε σε ένα τραγικό σφάλμα που πλήττει επικοινωνιακά την εικόνα της.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.