Header Ads


Unlabelled Η σέξι Καταρίνα που έχει "κλέψει" την καρδιά του Βράνιες!

Η σέξι Καταρίνα που έχει "κλέψει" την καρδιά του Βράνιες!


Η Σέρβα τραγουδίστρια Καταρίνα Γκρούγιτς είναι σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας η γυναίκα που έχει "κλέψει" την καρδιά του Όγκνιεν Βράνιες. Επιβεβαίωσε έμμεσα τις φήμες η 26χρονη. (VIDEO)


Ο Όγκνιεν Βράνιες διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του. Εκτός από το πρωτάθλημα που κέρδισε με την ΑΕΚ, ο 28χρονος φαίνεται πως έχει κερδίσει και... την καρδιά της Καταρίνα Γκρούγιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης είναι ζευγάρι με την όμορφη Σέρβα τραγουδίστρια και μοντέλο, η οποία πριν από μερικές ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα. Και αν κρίνουμε από τις ατάκες της Γκρούγιτς σε τηλεοπτική εκπομπή στη χώρα της, μάλλον εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά.

Η 26χρονη καλλονή ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτικό show στη Σερβία, κατά τη διάρκεια του οποίου ρωτήθηκε αν προτιμά την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ. Εκείνη έδωσε ψήφο... εμπιστοσύνης στους "κιτρινόμαυρους" και ο παρουσιαστής της έκανε δώρο μια φανέλα της Ένωσης με το όνομα του Βράνιες.

Η απάντησή της όταν είδε το δώρο ήταν "αφοπλιστική". "Δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνεις δώρο την... πυτζάμα μου, αν και καλό είναι πάντα να έχεις μια ρεζέρβα...", είπε χαρακτηριστικά η Σέρβα, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις φήμες.



Πάρτε μια... γεύση από τη σύντροφο του Βράνιες.










Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.